Apakah Nasib Usahawan Sekarang?

Apabila PM mengumumkan kenaikan minyak secara mengejut baru baru ini. Ramai orang mengeluh terutamanya para …

Implikasi Harga Minyak Naik Di Malaysia

Apa yang rakyat risaukan telah berlaku. Pak Lah memang suka wat kejutan. Pilihanraya mengejut. Naik …

Seemore pun adalah Malware!

Sebelum ni saya dedahkan Bosmailer mempunyai malware. Kini Seemore.com.my pulak!. Apa yang diorang buat ni? …

Teknik Menjana Trafik Percuma Buat Blogger

Salah satu cara untuk menjana trafik percuma oleh blogger ialah trackback kepada entri atau post …

Oh..Pulau Batu Putih Dapat Kat Singapura!

Singapura nampaknya akan bertambah luas apabila Pulau Batu Putih dapat kepada mereka. Jangan mereka tambak …

SMS adalah best effort service!

SMS atau Short message system adalah best effort service. Ia adalah sebagaimana perkhidmatan telefon dan …

Implikasi Tun Mahathir Keluar UMNO

Hohoho..isu Tun Dr.Mahathir keluar dari UMNO memang panas ketika ini. Bagi saya,tiada kejutan pun sangat. …

Nak Tukar Harga SMS pada Sistem Sms

Saya menerima satu email yang bertanya tentang bagaimana untuk menukar harga sms yang dicaj kepada …

Keperluan Menguasai Ekonomi

Semalam saya baru sahaja selesai menjalani kursus Perundingan Perniagaan anjuran MARA. Saya dapat jumpa 2 …

Gambar Seminar JomSeminar

Seperti yang dijanjikan. Saya akan masukkan gambar gambar yang saya ambil ketika seminar jomseminar. Cuma …

Sekitar Seminar JomSeminar

Dari pagi hingga ke petang,saya berada di Hotel Armada PJ bagi menghadiri Seminar JomSeminar. Saya …

Takziah Buat Keluarga Taqiyudin

Hari saya agak terkejut apabila mengetahui salah seorang sahabat IM yang meninggal dunia di WangCyber. …

WordPress Versi 2.5.1

Saya baru sahaja upgrade blog ini kepada versi 2.5.1. Saya tengah biasakan diri dengan interface …

Tun Dr.Mahathir dah jadi Blogger, Pak Lah Bila lagi?

Saya baru sahaja melawat blog Tun Dr.Mahathir, salah seorang tokoh yang saya hormati. Beliau juga …

SeeMore.Com.My Vs WordsDeal.com

Semasa merayau rayau di internet saya terjumpa satu laman web yang seakan akan SEOMORE kepunyaan …

Iron Man The Movie Review

  Iron Man merupakan antara filem yang saya nantikan. Ia memang best dan penuh aksi. …
error: Content is protected !!