Jumlah Peratus Telco makan dari Bisnes SMS

Saya tertarik dari komen dari system failure. Saya rasakan beliau melakukan langkah bijak untuk iklan …

Monsun Biz Kena Hack?

Semalam ada orang emailkan saya satu print screen yang dia hack monsun biz. Saya cek …

Cari Duit dan Buat Duit Online

Cari duit online atau buat duit online adakah ia satu mitos atau hanya angan angan …

Kaya dengan Seminar?

Saya sering mendengar sesetengah yang cukup anti dengan orang seminar.Malah ada orang dengan lantang mereka …

Sham adalah bukan Saifulsham

Saya pun pelik kenapa la masih ada orang tertukar saya dan saifulsham. Saifulsham terdiri daripada …

Tak Perlu RM50,000 untuk mulakan Perniagaan Internet!

Pada pukul 11 pagi tadi, Team Saifulsham telah melancarkan ebook mereka yang pertama. Ia dinamakan …

Perniagaan SMS Berkonsepkan Contest Semakin Merapu

Saya lihat pada hari ini bersepah contest SMS kat Metro & Sinar Harian. Sampaikan saya …

Melayu Sukar Menerima Kritikan dan Teguran?

Saya ambil satu artikel daripada utusan berkenaan Tun Dr. Mahathir: Kritikan terhadap kepimpinan UMNO tidak …

Segmen Blogger di RTM1

RTM nak buat segmen khas untuk blogger kat TV..hmm..memang manarik. Harap ia mencakupi semua bidang …

Review Rahsia Mudah Akad Nikah

Saya diberikan ebook review Ebook ini pada beberapa minggu lepas. Bagi saya, ia topik yang …

Jika Diberi Pilihan….

Bila baca berita & calling kawan kawan kat Terengganu…terasa panas di hati ni…UMNO & BN..Apa …

KBS Pulak nak buat blog…

Nampaknya semakin ramai la yang menjadi penulis blog nanti.KBS pulak nak wat blog yang kononnya …

Krisis Politik Terengganu Berterusan

Saya sebagai anak terengganu berasa sedikit kecewa dengan apa yang berlaku. Ia secara terang terangan …

Menteri Penerangan Baru Nak Jumpa Blogger?

Hohoho..”dah terantuk, baru la tengadah” bak kata orang tua tua.Akhirnya kerajaan baru nak ambil kisah …

Review Video Panduan Upgrade Blog WordPress

Semalam Smartzul telah meminta saya mereview produk terbaru beliau iaitu Video Panduan Upgrade Blog WordPress. …

Pilihan Raya dan Perniagaan

Bahang pilihanraya masih belum hilang. Banyak isu yang timbul selepas pilihan raya ni.Isu Datok Mukhriz, …
error: Content is protected !!