Akhirnya Dapat Google Authority Site

Saya tak tau bila Google dah senaraikan Shamsuriyadi.com sebagai salah satu daripada Authority site. Kebanyakan blog IM dah dapat autority status ini seperti shuth,saifulsham,irfan khairi dan ramai lagi. Jika anda nak tau apabila sesuatu laman web mendapat status sebagai authority site ialah terdapat senarai link link dibawah laman web berkenaan. Contohnya seperti dibawah ni.

google-autority

Ini adalah pada blog saya. Laman web lain pulak:

maybank-authority

Ini menunjukkan laman web atau blog tersebut disukai oleh Google. Jadi mereka akan assign status “authority site” bagi laman web yang berguna dan sering dilawati. Nampaknya google pun dah mula sayang kat blog saya tu. Doakan saya agar sentiasa dapat berikan yang terbaik bagi memberikan maklumat dan kandungan yang berguna kepada anda semua.

Tentang apa yang disenaraikan dibawah url ditentukan oleh Google. Jadi tak leh nak buat apa. Terpulang kat Google nak masukkan apa kat bawah tu. Biasanya ia berkaitan dengan apa yang ditulis. Harap anda pun bermotivasi bagi mendapatkan status yang sama.

Anda juga boleh lakukannya! Setiap kejayaan bermula dengan TINDAKAN. Tanpa tindakan, tiada kejayaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments 3

  1. Dhiaqis March 2, 2009
  2. miekof January 23, 2011
  3. sham January 23, 2011

Leave a Reply

Kemaskini Terbaru Terus
Ke Emel Anda

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.