Budak 17 Tahun Dirogol 38 Orang


Budak 17 Tahun Dirogol 38 Orang

Rasanya ini kali pertama di Malaysia ada kes rogol sampai 38 orang. Dalam berita hari ini, ia sudah mengemparkan negara sebab calon banduan yang ramai iaitu 38 orang secara bergilir-gilir. Mau pengsan budak tu. Kejadian berlaku di Kelantan.

Orang Kelantan mesti ada yang marah sebab media highlight benda ni. Tapi tak highligt pun, orang ingin nak tahu. Nak belasah 38 orang tu rasanya. Budak ini pun satu, dah pergi keluar dengan budak lagi ke tempat sunyi tu apa hal. Benda sebenarnya boleh dielak.

Kredit gambar daripada Harian Metro.

Kes kali ini boleh masuk dalam Malaysia Book Of Records iaitu kejadian rogol paling ramai di Malaysia. Sebelum ni rasanya kes teramai rasanya dalam 9 Orang iaitu budak-budak sekolah rogol kawan sekolah sendiri.

Sekarang ini kes rogol di Malaysia semakin menjadi jadi.

Dah sampai masa untuk laksana Hukum Hudud. Usah ditangguh lagi pelaksanaannya. Ia bukan menzalimi tetapi mencegah. Rasanya jika dilaksanakan rasanya takde dah kes macam ni. Kes sebegini sebenarnya memalukan bangsa Melayu sendiri. Yang jadi Mangsa, Melayu. Yang buat onar, Melayu juga. Kalau 38 orang, mahu abis budak muda satu kampung tu.

Kepada ibu bapa, caknalah dengan anak-anak anda. Bila dah jadi macam ni, nak salah kat siapa?

Menyesal pun dah tak guna dah. Apatah lagi jadi isu seluruh Malaysia macam ni sekarang.

Semoga mangsa mendapat pengadilan yang sepatutnya dan pesalah dirotan sampai mandul.huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • budak dirogol
  • dirogol 38 orang
  • budak 12 tahun dirogol 8 orang
  • budak dirogol 38 orang
  • budak melayu dirogol
  • dirogol 38orang
  • ROGOLbuDAKSEkol
  • budak kelantan dirogol 38 orang
  • budak melayu diromen
  • budak sikolah melayu 17thun di rogol
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.

Leave a Reply

error: Content is protected !!