Megasale RajaAdsense.com Sehingga 7hb May 2008


Hari dah start Megasale besar besaran Ebook Ebook saya. Diskaun dari 20% hingga 60%. Saya dah announce ini pagi tadi. Ramai orang mengambil kesempatan untuk membeli dikala ebook sedang murah. Ia akan naik seperti harga biasa pada 7hb. Saya sengaja buat megasale seminggu sahaja.

Ni url dia

http://www.rajaadsense.com/megasale/

Ini adalah kerana saya nak berehat sekejap. Pada 6hb Mei adalah hari lahir saya yang ke 25. Dah suku abad la kiranya umur saya. Saya akan cuba untuk capai satu target saya tahun ini iaitu menulis satu BUKU pada tahun ini. Buku bukan ebook. Jika ebook, saya akan tulis banyak pada tahun ini.

Cukup la 2 tahun untuk branding memperkenalkan nama Shamsuriyadi di dalam arena perniagaan internet malaysia. Saya bukan seorang pakar lagi. Kalo saya dah dapat PHD leh la, nak bagi title tu. Masih banyak yang perlu saya belajar dalam bidang perniagaan internet dan juga perniagaan.

Kalo dimurahkan rezeki, saya akan apply untuk sambung master kot lepas ni. Dah cukup kot syarat walaupun sememang saya mendapat offer tu 2 tahun lepas lagi. Nanti balik Terengganu, saya nak kol jap Penyelaras Program Master tu. Ia adalah Mara Sponsor, jadi tak risau la pasal nak cari duit pengajian. Dah rindu zaman belajar dulu.

Baik belajar ketika muda. Dah tua nanti banyak pulak komitmen. Belajar pun susah nak masuk nanti. Sebab tu saya nak sambung Master ketika otak still fresh! Apa yang belajar dulu masih lagi ingat skit skit. Kena remind balik je.

Baiklah jangan lupa melawat laman web Megasales saya di

http://www.rajaadsense.com/megasale/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.

Comments 3

  1. Sabri SaifulSham May 4, 2008
  2. sham May 4, 2008
  3. kyrolsham September 8, 2009

Leave a Reply

error: Content is protected !!