Proton Baru Red – Lawa Jugak

Baru ni saya ke Hari Harta Intelek kat KLCC. Ada beberapa pertanyaan yang diajukan untuk trademark. Saya lupa nak tanya pasal copy right. Padahal sebelum tu dah terfikir dah soalan tu. Bila kat sana tak tertanya plak. Saya nak pengesahan dari mereka. Apa apa pun, saya dah ambik booklet dia.Nanti ada masa saya refer balik.

Kat Ekspo berkenaan ada banyak juga pameran, cuma orang tak ramai la. Orang tak minat pasal harta intelek ni sangat sebenarnya. Apa yang tertarik ialah ada satu model proton yang dinamakan RED. Ia berwarna merah dan berbumbung hitam. Sekali pandang, lawa jugak design proton ni sebenarnya.

Ia mcm Saga. Cuma nampak sporty skit.

sham & proton

proton red

red 2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.

Comments 5

  1. am May 2, 2008
  2. sham May 2, 2008
  3. irwan.dahnil May 2, 2008
  4. titan May 4, 2008
  5. sham May 5, 2008

Leave a Reply

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!

Kemaskini Terbaru Terus
Ke Emel Anda

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.