Sedikit Gambar Kahwin 1


Gambar ini adalah daripada kamera saya. Saya sedang menunggu gambar daripada jurukamera yang diupah siap. Saya ada sedikit bengang dengan jurukamera ni. Sebelum ini saya ada mintak semua gambar samada jadi atau tak dimasukkan ke dalam CD.

Tetiba baru ini, diorang cakap kat abg ipar ada banyak gambar “cantik” kalo nak tambah la “RM130 jew” & gambar yang diorang edit je akan dimasukkan dalam CD. Saya pun marah la sebab hari tu dia cakap okay. Tetiba kena tambah untuk jadi 4 role. Kamera digital, nak role apa ye!!

Sekarang bukannya zaman kena guna kodak tu yang kena tukar filem setiap kali. Dia pakai camera D60. Itu yang menyebabkan saya bengang. Terus cakap kat abang ipar ambik je “3 role” yang diorang cakap tu. Tak yah tambah pape dah.

Janji lain, lepas tu lain plak. Kalo orang yang tak tahu pape mesti dah bayar dah. Kamera digital dikira role mcm kamera pkai kodak.

Kualiti yang diorang edit tu belum tentu cantik.Tetiba je nak suruh tambah. Kalo saya puas hati dengan apa yang diorang buat, tak kisah la nak bayar lebih. Tapi utk apa gambar banyak banyak? Muka sama jugak. Cuma posing je berlainan. Nak upsell tak kena pada tempat & orang yang salah…hohohoh

Abang ipar saya memang tak tahu pape pasal kamera & ambik gambar. Tapi diorang anggap saya mcm tak tau pape pasal kemera digital tu yang tak tahan tu. Sorry la ye.Saya tak kebulur gambar da..

Ni gambar dari kamera saya..

makan beradap

Satu jela dulu ye. Nanti saya masukkan lagi. Kamera saya pun berlambak dah gambar walaupun diambil oleh anak sedara yang berusia 12 tahun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.

Comments 5

  1. catzer August 13, 2008
  2. xamadx August 13, 2008
  3. titan August 14, 2008
  4. rizal komenebook August 14, 2008
  5. wanshah February 5, 2012

Leave a Reply

error: Content is protected !!

Kemaskini Terbaru Terus
Ke Emel Anda

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.