Seemore pun adalah Malware!


Sebelum ni saya dedahkan Bosmailer mempunyai malware. Kini Seemore.com.my pulak!. Apa yang diorang buat ni? Saya kadang kadang nak tergelak dengan iklan mereka kat TV3..Seemore…Best…hohohoh

Macam pekerja kilang je,pakai baju kuning ramai ramai..Pastu cakap.. Seemore best… Leh dikatakan mereka tak tau papa yang diorang cakap best tu. Lawak betul.

Kenapa saya katakan Seemore pun ada spyware? Cuba taip di google “Seemore.com.my”. Anda akan mendapati satu ayat amaran dari google.. This site may harm you computer…hohohoh

Apa entah programmmer diorang buat sampai Google anti betul kat diorang tu… Mesti diorang cakap… Ala Google dengki kat MIRSB. Takut nanti lepas ni Google tak leh cari makan.. hohohoho.. Kalo ada yang orang MIRSB cakap mcm tu. Tak yah mimpi la ke pasaran antarabangsa dengan produk yang penuh dengan spyware dan virus trojan.

Sebelum ni Gateway2020 diorang pun mengalami masalah yang sama. Mesti komputer programmer yang buat sistem tu ada virus. Mesti berjangkit semua kat semua produk mereka. Duit berjuta tapi tak mampu hired yang pakar.

MIRSB boleh main media. Tapi kepuasan hati ahli tak diambil kira. Nak tawar duit kat orang berjuta dengan produk yang boleh dikatakan sangat bermasalah. Memang akan jatuh bila bila masa je jika tak perbaiki. Seomore bukan lah bisnes konsep yang pertama dari malaysia yang menawarkan iklan.

Dah berlambak sebenarnya. Malah ia jauh lebih canggih daripada Seemore yang boleh dibangunkan dengan kos kurang daripada RM200.

Bro Mael mesti suka bangat dengan berita terbaru ni. Beliau terus buat kenyataan Monsun Biz adalah scam sebelum ini. Rasanya kebanyakan orang dah menyampah tengok iklan diorang kat TV dan surat khabar metro tu. Harap ada staff TV3 seperti Mazidul Akmal bersama kami ni..Tak pun mana mana editor daripada mana mana surat khabar.

Jika ia didedahkan. Pasti akan jadi satu berita besar satu Malaya. Tiada lagi pendedahan yang berani sebagaimana 360 yang dibuat Mazidul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.

Comments 8

  1. titan May 29, 2008
  2. komenebook June 4, 2008
  3. malik June 13, 2008
  4. mafia June 17, 2008
  5. sham June 17, 2008
  6. hanep June 19, 2008
  7. fauzan November 28, 2008
  8. PuanNora.com October 27, 2009

Leave a Reply

error: Content is protected !!