Selepas MIRSB, Kini Grand Virtual Resources (GVR) Pulak

Selepas bungkusnya MIRSB yang disita baru baru ni. Kini mungkin pulak syarikat sama tetapi dengan nama yang lain. Diorang ni masoh tak serik nampaknya.Syok sangat nak menipu orang ramai agaknya.

http://grandvirtualresources.com/

Itulah laman web skim cepat kayap diorang terbaru.Payment sms dari dulu belum bayar.Kini diorang nak cari mangsa baru lagi. Syarikat dah tak berpengkalan di KL dah. Dah ubah strategi, kat seremban 2 plak.

Sekarang diorang jual subdomain la pulak. Mangsa diorang adalah orang yang buta IT dan makcik yang tak tau apa apa. Dulu ada golongan yang menyokong diorang ni. Menuduh saya cuba menjatuhkan perniagaan orang melayu. Sekarang sudah terbukti siapa yang benar, siapa yang tipu.

Tak habis habis nak orang marah. Dulu dah barjuta dapat. Tak puas lagi ke? Nak berapa juta pulak kali ni? Produk diorang sama je. Bossmailer,SMSWORK,Gateway2020… ala macam tak kenal. Semua yang MIRSB yang dah bungkus tu la.

Nak kenal geng diorang senang je.Syarikat diorang suka guna “Resources” kat nama syarikat. Komfirm orang yang sama je dalang disebalik benda tu.Sebelum ia merebak menjadi kanser,saya war warkan la dulu benda ni agar tidak ada yang tertipu lagi.

Kepada yang dah terkena tu, jangan la pulak terjun dalam perigi tu lagi. Terjun la dalam perigi lain pulak. :P. Orang malaysia memang suka skim cepat kaya. Sebab tula benda macam ni senang tumbuh.  Ayat saya ni biasa je. Kalo bagi kat Mael. Komfirm dia kuar ayat lagi pedas..

Kalau sesape la yang teringin nak join tu…bawak berucap banyak banyak. Kaji dulu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • megaherbs bioextreme penipu
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.

Comments 11

  1. bajet October 23, 2008
  2. cahaya December 13, 2008
  3. Mohd Aidil December 17, 2008
  4. Sazali November 23, 2010
  5. sham November 23, 2010
  6. Rohimah December 1, 2010
  7. Mohd Nazari & Masninah June 19, 2011
  8. sham June 19, 2011
  9. reen rashid March 22, 2012
  10. sham March 22, 2012
  11. dwen April 3, 2012

Leave a Reply

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!

Kemaskini Terbaru Terus
Ke Emel Anda

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.