Selesai Satu Laman Web

Saya baru sahaja selesai untuk membuat restructure kembali laman web perniagaan saya. Yang pertama ialah …

Seemore pun adalah Malware!

Sebelum ni saya dedahkan Bosmailer mempunyai malware. Kini Seemore.com.my pulak!. Apa yang diorang buat ni? …

Oh..Pulau Batu Putih Dapat Kat Singapura!

Singapura nampaknya akan bertambah luas apabila Pulau Batu Putih dapat kepada mereka. Jangan mereka tambak …

Takziah Buat Keluarga Taqiyudin

Hari saya agak terkejut apabila mengetahui salah seorang sahabat IM yang meninggal dunia di WangCyber. …

Generasi Baru Babi – Babiri

Saya tertarik satu email yang dihantar kepada saya tentang produk yang haram tetapi laku dipasaran …

Proton Baru Red – Lawa Jugak

Baru ni saya ke Hari Harta Intelek kat KLCC. Ada beberapa pertanyaan yang diajukan untuk …

Megasale RajaAdsense.com Sehingga 7hb May 2008

Hari dah start Megasale besar besaran Ebook Ebook saya. Diskaun dari 20% hingga 60%. Saya …

Monsun Biz Kena Hack?

Semalam ada orang emailkan saya satu print screen yang dia hack monsun biz. Saya cek …

Tak Perlu RM50,000 untuk mulakan Perniagaan Internet!

Pada pukul 11 pagi tadi, Team Saifulsham telah melancarkan ebook mereka yang pertama. Ia dinamakan …

2000 Syarikat Terbesar Di Dunia

Setelah merayau rayau di ruangan maya internet, saya sampai ke laman web Forbes. Mereka ada …

Segmen Blogger di RTM1

RTM nak buat segmen khas untuk blogger kat TV..hmm..memang manarik. Harap ia mencakupi semua bidang …

BossMailer adalah Malware?

Disebabkan respon terhadap post sebelum ini menyebabkan saya tambah skit. Buat yang tak tahu apa …

Jika Diberi Pilihan….

Bila baca berita & calling kawan kawan kat Terengganu…terasa panas di hati ni…UMNO & BN..Apa …

Krisis Politik Terengganu Berterusan

Saya sebagai anak terengganu berasa sedikit kecewa dengan apa yang berlaku. Ia secara terang terangan …

Menteri Penerangan Baru Nak Jumpa Blogger?

Hohoho..”dah terantuk, baru la tengadah” bak kata orang tua tua.Akhirnya kerajaan baru nak ambil kisah …

Pilihan Raya dan Perniagaan

Bahang pilihanraya masih belum hilang. Banyak isu yang timbul selepas pilihan raya ni.Isu Datok Mukhriz, …

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!

Kemaskini Terbaru Terus
Ke Emel Anda

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.