Selesai Satu Laman Web

Saya baru sahaja selesai untuk membuat restructure kembali laman web perniagaan saya. Yang pertama ialah …

Seemore pun adalah Malware!

Sebelum ni saya dedahkan Bosmailer mempunyai malware. Kini Seemore.com.my pulak!. Apa yang diorang buat ni? …

Oh..Pulau Batu Putih Dapat Kat Singapura!

Singapura nampaknya akan bertambah luas apabila Pulau Batu Putih dapat kepada mereka. Jangan mereka tambak …

Takziah Buat Keluarga Taqiyudin

Hari saya agak terkejut apabila mengetahui salah seorang sahabat IM yang meninggal dunia di WangCyber. …

Generasi Baru Babi – Babiri

Saya tertarik satu email yang dihantar kepada saya tentang produk yang haram tetapi laku dipasaran …

Proton Baru Red – Lawa Jugak

Baru ni saya ke Hari Harta Intelek kat KLCC. Ada beberapa pertanyaan yang diajukan untuk …

Megasale RajaAdsense.com Sehingga 7hb May 2008

Hari dah start Megasale besar besaran Ebook Ebook saya. Diskaun dari 20% hingga 60%. Saya …

Monsun Biz Kena Hack?

Semalam ada orang emailkan saya satu print screen yang dia hack monsun biz. Saya cek …

Tak Perlu RM50,000 untuk mulakan Perniagaan Internet!

Pada pukul 11 pagi tadi, Team Saifulsham telah melancarkan ebook mereka yang pertama. Ia dinamakan …

2000 Syarikat Terbesar Di Dunia

Setelah merayau rayau di ruangan maya internet, saya sampai ke laman web Forbes. Mereka ada …

Segmen Blogger di RTM1

RTM nak buat segmen khas untuk blogger kat TV..hmm..memang manarik. Harap ia mencakupi semua bidang …

BossMailer adalah Malware?

Disebabkan respon terhadap post sebelum ini menyebabkan saya tambah skit. Buat yang tak tahu apa …

Jika Diberi Pilihan….

Bila baca berita & calling kawan kawan kat Terengganu…terasa panas di hati ni…UMNO & BN..Apa …

Krisis Politik Terengganu Berterusan

Saya sebagai anak terengganu berasa sedikit kecewa dengan apa yang berlaku. Ia secara terang terangan …

Menteri Penerangan Baru Nak Jumpa Blogger?

Hohoho..”dah terantuk, baru la tengadah” bak kata orang tua tua.Akhirnya kerajaan baru nak ambil kisah …

Pilihan Raya dan Perniagaan

Bahang pilihanraya masih belum hilang. Banyak isu yang timbul selepas pilihan raya ni.Isu Datok Mukhriz, …
error: Content is protected !!

Kemaskini Terbaru Terus
Ke Emel Anda

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.