Pandangan Barat Tentang Islam: Islam Adalah Pengganas?

Dalam berita hari ini Amerika menyediakan robot latihan menembak dengan wajah arab dan mereka berpurdah. …

Akaun Google Adwords Diban Sebab Pause Iklan?

Ini adalah isu terbaru tentang pengiklanan Google Adwords. Malah saya sendiri terkena dengan polisi terbaru …

Haram Untuk Mengunakan Sampul Duit Raya Bank Konvensional

Blog Ustaz Zaharuddin adalah antara blog yang saya layari setiap kali membuka laptop. Ia adalah …

Cari Duit dan Keredhaan Ketika Bulan Ramadhan

Bulan ramadhan sememangnya ditunggu tunggu oleh sesetengah orang. Inilah masanya mereka menjadi peniaga segera dalam …

Iklan Banner Berita Harian Online Berterabur dan Tidak Profesional

Saya perasan iklan banner di Berita Harian semakin ke bawah. Jika dahulunya iklan banner diletakkan …

Kenapa UUM Tiada Bekalan Air?

Saya merupakan graduan daripada UUM. Sebenarnya dulu pun ada sekali sekala masalah bekalan air berlaku. …

RM50juta Untuk Projek Emel 1Malaysia

Bila diumumkan jumlah kos pembangunan tersebut, saya tepuk dahi…Adus… Kenapa nak bazirkan RM50juta untuk buat …

Google Melaksanakan +1 Untuk Search Ranking

Google baru sahaja melancarkan konsep +1 untuk membantu ranking. Ia berdasarkan rekomendasi pengguna internet sendiri. …

Promosi Di Internet Ada Etikanya

Agak lama juga saya tak update blog akibat kesibukan yang menerjah. Beberapa kerja perlu disiapkan …

Keputusan Pilihanraya DUN Tenang

DUN Tenang merupakan pilihan raya kecil yang pertama pada tahun ini. Ia berikutan kematian Ahli …

Penulis Blog Upahan Untuk Blog Politik?

Saya terbaca dalam akhbar berita harian yang menyarankan SKMM memantau blog upahan oleh parti politik …

DUIT: Antara Moral Dan Realiti

Duit pada hari ini menjadi satu keperluan yang sangat meruncing. Tanpa duit, susah untuk seseorang …

Website Dihack

Saya memohon ampun dan maaf kerana berlaku kegagalan untuk mengakses kebanyakan daripada laman web saya …

Minyak Sapi QBB Pure GHEE Tidak Halal

Kepada rakan rakan sekalian. Sila pastikan isteri anda yang sedang buat kueh raya tu. Pastikan …

Perniagaan Internet Dah Wajib Daftar Perniagaan Di SSM

Nampaknya mereka yang meniaga di internet perlu mendaftar perniagaan mereka di SSM. Sebelum ini takde …

26 Orang Ditahan Kerana Penipuan SMS

Rasanya akan berkurang skit kot lepas ni sms menang cabutan bertuah Power Root, Coca Cola, …
error: Content is protected !!