" Megasale Ulangtahun Kelima Telah Tamat, Terima Kasih Diatas Sokongan Anda Sehingga Hari Ini Jumpa Lagi Megasale Pada Tahun 2012 !!"

 

Saya akan menjadikan Megasale Ulang Tahun ini sebagai acara tahunan saya. Jadi tunggu lagi megasale pada 30hb April 2012 sehingga 6hb Mei 2012 iaitu setahun dari sekarang!

Ada beberapa orang yang meminta agar saya memanjangkan tempoh megasale ini. Harap maaf. Itu sahaja yang boleh saya buat. Anda boleh membeli ebook saya, tetapi pada harga asalnya la. Takde diskaun.

Pada tahun akan datang, akan bertambah lagi ebook yang boleh anda pilih. Sekarang ini ada 12 tawaran. Pada tahun hadapan, akan ada lebih banyak tawaran khas untuk anda. Ini adalah kerana saya dalam perancangan untuk menambah lagi produk saya.

Jangan lupa untuk download Laporan Penipuan di Internet di bawah ini.

http://www.rajaadsense.com/Scam.zip

 

Anda boleh mengedarkan report ini kepada sesiapa sahaja. Bersama kita membanteras penipuan diinternet. Anda tidak perlu meminta kebenaran saya untuk mengedarkannya laporan ini. Saya benarkan anda mengedarkannya dengan syarat kandungannya tidak diubah.

Saya tidak mampu lakukannya bersendirian. Mainkan peranan anda untuk bersama membanteras penipuan di internet. Jika terserempak dengan saya di mana mana, tegur la ye. :-)

Anda boleh mendapatkan Ebook Tulisan Mohd Shamsuriyadi di :

 

http://www.shamsuriyadi.com/produk/

 

Ribuan terima kasih kerana tanpa anda semua, siapa lah saya.

Hubungi saya di support [at] shamsuriyadi.com jika anda ingin bertanya apa apal.Saya akan cuba membantu anda sekadar yang termampu.

Salam Usahawan!

Shamsuriyadi Mamat
http://www.shamsuriyadi.com
0129565256

RajaAdsense.com 2006-2011 Shamsuriyadi.com