Bagaimana Buat USD1000 Seminggu?

Seronok bukan kalo berjaya buat USD1000 seminggu. Kalo dapat maintain prestasi, USD4000 sebulan atau RM14,000. Pakcik kayo… hehehhe

Apa yang saya maksudkan ialah Sistem Pemasaran Autoviral GDI yang dibangunkan oleh saudara Zamri Nanyan. Beliau telah berjaya mendapat bonus USD1000 hari ni.Sistem ini dilancarkan pada 13hb Oktober, baru je 5 hari yang lepas.

my gdi

Saya pun berada dalam senarai tu, tetapi saya dapat bonus sebanyak USD200 je. Ok la tu kan. Test skill marketing skit.

Ramai yang masih belum sedar akan potensi akan perniagaan yang berteraskan network marketing sebegini. Ia sebenarnya bole membina pasif income yang berterusan kepada anda.  Inilah yang cuba saya bina dari masa ke semasa. Ramai masih  mengamalkan tunggu dan lihat.

Anda akan rugi jika masih tunggu dan lihat. Masa tidak akan menunggu anda. Dalam perniagaan network marketing, sangat penting untuk menjadi pioneer. Tidak nafikan mereka yang terdahulu menyertainya mempunyai peluang sangat besar untuk membuat duit beri ribu lemon. Apa yang perlu dilakukan ialah tiru apa yang upline buat.

Follow up sangat penting. Anda mungkin tidak akan kemana mana jika tidak membina hubungan yang baik dengan prospek dan juga downline anda.

Dengan adanya teknologi internet, anda tidak perlu buat semuanya. Ada benda yang boleh diautomasikan antaranya ialah pemasaran. Jika anda berminat, anda boleh lari laman web dibawah untuk mengetahui sistem Pemasaran Autoviral ini.

http://www.perniagaaninternet.ws

GDI telah berada dipasaran sejak tahun 1999. Kini telah 10 tahun berada di pasaran. Dengan modal yang cukup minima iaitu RM35 atau USD10 sebulan. Ia telah membantu ribuan orang dari seluruh dunia membina pendapatan pasif di internet.

Semua orang bermula daripada zero.  Jadi jangan merendah diri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • buat duit dengan gdi
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.

Leave a Reply

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!

Kemaskini Terbaru Terus
Ke Emel Anda

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.