My-Qalam.com – Pen Pembaca Al-Quran Digital


Saya baru je tempah Pen Pembaca Al-Quran ini. Sebenarnya dah lama teringin nak beli. Cuma risau sebab ada banyak sangat di pasaran sekarang ini. Takut ianya tidak sah oleh JAKIM dan badan pemantau seperti KDN. Ia penting bagi memastikan kesucian Al-Quran.

Apa yang saya suka dengan My-Qalam.com ini, Pen pembaca Al-Quran mereka ini disahkan oleh pihak JAKIM. Bukan seorang panel tapi 35 orang panel penilai. Kementerian Dalam Negeri juga telah meluluskan penjualan Pen Al Quran Digital ini.

Yang saya suka, ia ada fungsi terjemahan dalam Bahasa Malaysia dan fungsi merakam bacaan kita. Jadi kita boleh rakam dan dengar balik bacaan kita untuk ulangkaji.

Fungsi yang lain sama jela dengan Al-Quran Digital lain.

Oh.. Lagi satu ia senang nak caj bateri sebab ia ada plug dia sendiri. Masuk je kat palam elektrik. Senang betul.

My Qalam Pen Al Quran DIgital

Harga Pen dan semua set My-Qalam ini adalah RM290. Ia lebih murah daripada pen baca al quran yang ada di pasaran sekarang ini. Biasanya yang ada di pasaran harganya diantara RM300 ke RM400 seunit. Kalau berminat, anda boleh order My Qalam di http://www.my-qalam.com/hop.php?ref=offers

Kalau nak order, banyak samada nak jual balik kat kawan kawan. Boleh order secara borong 5 unit pada harga diskaun RM1400. Tak pun cari kawan 5 orang, pakat order secara borong macam tu.. Dapat lagi murah.

Puasa dah dekat, semoga dapat khatam Quran tahun ni. Semoga bertambah pahala kita ramadhan kali ini. Kalau rosak, ada waranti setahun. Ianya keluaran syarikat tempatan. Jadi senang nak berurusan nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • www myqalam my
  • my qalam murah
  • pen my qalam rosak
  • myqalam
  • my qalam pen rosak
  • myqalam my
  • pen digital my qalam rosak
  • nak cari bateri my kalam
  • pen al quran digital rosak
  • pen pembaca quran
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.

Comments 8

  1. eddie June 30, 2012
  2. Bring Me Info July 19, 2012
  3. amsyar September 16, 2015
  4. Izhar b Ismail July 23, 2016
  5. sham July 24, 2016
  6. ahmad fauzi February 23, 2017
  7. Ainul April 10, 2017
  8. Ali Hj Wahab November 18, 2017

Leave a Reply

error: Content is protected !!