Review Teknik Clickbank Zyan


Saya dapat salinan ebook ini beberapa hari lepas, semalam baru sempat membacanya. Ebook utama produk ini mempunyai 94 muka surat dengan panduan yang agak praktikal untuk dilakukan oleh mereka yang belum ada basic atau dah mahir dengan clickbank.

Ia meliputi teknik pemilihan produk yang betul, mencari keyword yang menjual, membina landing page mengunakan blogspot dan juga pemasaran. Memang sangat praktikal dan bagus untuk mereka yang tidak sanggup untuk berbelanja besar untuk pengiklanan.

Ia agak mengambil masa untuk menghasilkan jualan. Namun, ia sangat sesuai untuk jangka masa yang panjang. Ia mengunakan kaedah pemasaran yang tahan lama seperti SEO, Blog comenting, forum marketing, artikel marketing, video marketing dan banyak lagi termasuk social networking.

Bagi mereka yang tidak pernah kenal Clickbank, Ebook Teknik Clickbank ini sesuai juga kerana ia juga menyentuh perkara asas yang perlu anda tahu dengan Clickbank.

Ramai yang gagal dalam buat duit di clickbank disebabkan beberapa sebab iaitu:

1) Salah memilih produk – Ramai yang  memilih produk yang salah. Bukanlah bermaksud produk yang dipilih tidak berkualiti tetapi kebanyakan memilih produk yan mempunyai persaingan yang tinggi seperti mempromosikan produk yang berkaitan dengan diet & weight loss, muscle building program, forex, make money.. kebanyak produk tersebut sangat-sangat tinggi persaingan.

2) Tidak mempunyai landing page yang mantap – Ramai yang tidak mementingkan kualiti landing page seperti kandungan yang dihasilkan. Perlu diingatkan bahawa landing page ini merupakan halaman untuk melakukan pra-jualan jadi amat penting sekali kita untuk mendapat kepercayaan pelawat supaya mereka melakukan pembelian.

3)Tidak fokus pada pemasaran yang dilakukan – Masalah ini juga melanda ramai orang terutama pada newbie yang baru ingin bermula. Mereka tidak fokus pada pemasaran yang ingin mereka lakukan sehingga berjaya mendapat hasil yang pertama. Kebanyakannya hanya berusaha sekerat jalan kemudian terus berhenti dari melakukan sebarang promosi lagi.

4)Mahu hasil yang cepat – ini lah antara masalah paling besar dihadapi oleh ramai orang. Buat duit secara online seperti melalui clickbank bukanlah satu cara untuk dapat hasil yang cepat. Usaha , trial & error sangat-sangat diperlukan sebelum boleh jana wang secara santai terutama melalui program-program internet seperti clickbank.

Ini adalah antara kesalahan yang sering melanda mereka yang baru nak berjinak jinak dengan buat duit di internet. Perlui di ingat, ia mengambil masa yang lama untuk stabil. Jadi anda perlu bersabar dan konsisten dalam mempromosikan landing page anda.

Tidak kira Clickbank atau Google Adsense. Kaedah pemasran di internet adalam sama sahaja. Pusing-pusing kaedah yang sama sahaja. Yang bezakanya ialah adakah ia merupakan cara yang betul atau salah. Jika betul anda akan mendapat pendapatan lumayan. Jika salah, segala usaha yang anda buat akan masuk dalam lonngkang je.

Harga Teknik Clickbank ialah RM47. Tetapi ada pakej upgrade sehingga RM87 mengikut keperluan anda. Anda boleh layari laman web Teknik Clickbank sekarang.

Bagaimana kalau tak fasih dengan bahasa Inggeris?

Jangan risau sebab zyan ada menunjukkan cara untuk menghasilkan artikel bahasa inggeris dengan mudah. Nak tahu caranya anda boleh la dapatkan pakej penuh Teknik Clickbank. Ini adalah kerana zyan juga menawarkan kaedah yang beliau gunakan untuk menghasilkan artikel dengan mudah.

Dapatkan Teknik Clikbank Sekarang!!!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.

Comments 2

  1. Score A Terengganu April 21, 2011
  2. sham April 21, 2011

Leave a Reply

error: Content is protected !!

Kemaskini Terbaru Terus
Ke Emel Anda

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.