Buat Duit Paling Cepat Di Internet

Bagaimana nak buat duit paling cepat di internet? Cuba teka jawapannya.

Affiliate? Adsense? Jual Ebook? Lelong?

Affiliate – biasanya ambil masa jugak nak dapat duit. Pemilik affiliate biasanya akan bayar pada masa tertentu. Jadi kesimpulannya… Lambat.

Adsense – nak cukup min payment USD100 dah berbulan bulan ambik masa. Jadi ia bukan cara paling cepat.

Jual ebook – ada kalanya ia cepat, ada kalanya lambat. Sebabnya jika anda bangunkan sendiri, ia akan mengambil masa untuk dibangunkan. Yang ni lambat. Cara cepat pula, jual produk ebook RR,MRR atau PLR. Anda hanya perlu ubah je maklumat pembayaran. Yang ni Cepat!.

Lelong – min listing adalah 3 hari. Jadi lambat jugak la nak dapat duit. Jadi ia bukan cara paling cepat.

Lain?

Perkhidmatan – bagi saya ia adalah antara cara paling cepat. Anda boleh tawarkan apa apa perkhidmatan yang anda tahu seperti web design, install skrip dan sebagainya. Pelanggan akan bayar dulu bayaran perkhidmatan separuh sebelum memulakan kerja. Jadi belum mula kerja dah dapat duit, ia adalah cara paling cepat dapat duit. Ia memerlukan kemahiran tertentu la.

Jika diberi pilihan, apakah cara yang saya akan guna?

Saya akan jual produl RR,MRR,PLR kerana saya tidak perlu bangunkan produk. Ubah sales letter je dan jual. Semua boleh disiapkan dalam masa kurang daripada 1 jam.

Anda?

Terpulang kepada anda asalkan ia tidak memudaratkan anda. Pilih cara paling sesuai!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.

Leave a Reply

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!

Kemaskini Terbaru Terus
Ke Emel Anda

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.