Gambar Seminar JomSeminar

Seperti yang dijanjikan. Saya akan masukkan gambar gambar yang saya ambil ketika seminar jomseminar. Cuma yang bergambar hanya peserta lelaki. Peserta wanita tak bergambar. Segan kot. Sepatut mereka panggil untuk sesi bergambar pada last seminar tu. Boleh la dijadikan sebagai testimoni dalam laman web mereka.

Saya mengalami sedikit kesukaran untuk upload gambar ini sebenarnya sebab Celcom 3G ni slow mcm kura kura sembelit. Apa apa pun saya cuba jugak walaupun mengambil masa skit. 🙂

Ini adalah antara gambar yang saya ambil la. Skit je. Just untuk buat kenangan.

Antara post lain yang berkaitan dengan seminar ialah Shuth, Kak G dan Noorizam.

Kepada penceramah Jomseminar tahniah dan terima kasih. Yusri, Syed Ikhwan,Gobala,Alang dan Fuad Latif. Semoga jumpa lagi. IM malaysia ni kecik aje. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • gambar seminar tentang hoak
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.

Comments 3

  1. Adi Surya May 13, 2008
  2. kakeru May 14, 2008
  3. sham May 15, 2008

Leave a Reply

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!

Kemaskini Terbaru Terus
Ke Emel Anda

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.