Oh..It’s A Girl


Alhamdulillah. Pada Khamis lepas, anak sulung saya selamat dilahirkan. Ia merupakan satu saat yang mendebarkan. Ia merupakan hadiah hari Bapa yang paling berharga. Pada awalnya kami menjangkakan anak lelaki setelah 2 kali scan doktor mengatakan ianya lelaki.

Setelah lahir.. It’s A Girl.

Dalam family saya, ramai lelaki. Anak buat semua lelaki. Memang teringinkan anak perempuan. Allah makbulkan doa kami kot. Mak teringinkan cucu perempuan. Mak & kakak saya siap dah termimpi mimpi dapat saya dapat anak perempuan. Nampaknya mimpi mereka menjadi kenyataan.

Pengalaman jadi bapa?….Fuh.. penat & tak tidur malam.

Ni pun tidur sekejap je pagi tadi. Lepas ni kalo saya lambat skit saya reply email, harap maap la ye. Saya akan cuba sedaya upaya untuk membantu anda juga.

Tidak lupa juga ribuan terima kasih buat mereka yang menyokong Megasales Ulangtahun ketiga baru baru ini.

Nak tengok baby? Ni dia..

Namanya ialah Aisyah Adlina..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.

Comments 17

  1. Fai June 27, 2009
  2. kak salmi June 30, 2009
  3. kirin June 30, 2009
  4. Shariman June 30, 2009
  5. Luvleey June 30, 2009
  6. Fazli June 30, 2009
  7. Luvleey June 30, 2009
  8. abgzol June 30, 2009
  9. olie June 30, 2009
  10. alongovtx June 30, 2009
  11. Zahrul Azua June 30, 2009
  12. tipsoho June 30, 2009
  13. rania June 30, 2009
  14. KomenEbook July 4, 2009
  15. zan July 12, 2009
  16. mawardee November 4, 2009
  17. sham November 5, 2009

Leave a Reply

error: Content is protected !!

Kemaskini Terbaru Terus
Ke Emel Anda

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.