Statistik Pelawat Shamsuriyadi.com Jan-Mei 2014


Statistik Pelawat Shamsuriyadi.com Jan-Mei 2014

Tadi saya terbaca tentang blogger di Harian Metro. Katanya blognya ada pelawat sehari dalam 500 orang dan sebulan dalam 6000 orang. Saya pun terfikir berapa pelawat blog ini setakat ini tahun ini sebab saya jarang update blog ini sejak kebelakangan ini.

Jadi saya pun tengoklah Awstat blog ini. Inilah stat blog ini setakat tahun ni. Agak kurang berbanding saya aktif update blog ini yang boleh sampai 25k unique visitor. Sekarang dalam belas ribu je sebulan.

stat

Bulan lepas dalam 18k sebab saya update skit. Ok la tu kot. Rasanya nak kembali rajin dan restrukture balik blog ini.

Prestasi Statistik Pelawat Shamsuriyadi.com Jan-Mei 2014

Kesimpulannya daripada statistik ini, kalau rajin update blog. Maka ramailah pelawat baru. Yang penting ialah teruskan menulis. Saya perlu recharge balik semangat blogging kat blog ini. Kena banyak membaca untuk tambah ilmu dan topup ilmu yang ada.

Saya agak ketingalan berbanding blogger baru yang kini top di dunia internet Malaysia. Blog ini pun dah berusia 6 tahun lebih. Kalau budak, dah nak masuk sekolah rendah dah. Kini ada blogger yang baru setahun jagung dah top. Tapi itu blog hiburan la.

Di blog ini, saya akan cuba untuk menulis yang positif. Saya takkan menulis tentang gosip, rogol dan sebagainya. Itu matlamat blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.

Comment 1

  1. abdfatah May 11, 2014

Leave a Reply

error: Content is protected !!

Kemaskini Terbaru Terus
Ke Emel Anda

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.