Buat Duit Dengan Clickbank Menerusi Video


Anda Ingin Buat Duit Dengan Clickbank Menerusi Video?

Berada di halaman pertama  enjin carian. Itu sasaran semua orang terlibat dalam pemasaran online dan juga blogger. Meletakkan blog atau laman web mereka di halaman pertama enjin carian Google menjadi sasaran utama. Ia boleh memberikan keuntungan yang maksimum terutamanya mereka yang terlibat dalam jualan di internet. Bagi blogger pula, ia memberikan mereka pelawat yang tidak terhingga ke blog mereka.

Jadi blogger boleh “monetized” dengan pelbagai program seperti CPA, Adsense, affiliate dan sebagainya. Dengan berada di laman pertama ia bermakna pelawat untuk pemilik laman web. Apatah lagi jika berada di tangga pertama. Namun, persaingan kini cukup tinggi. Sangat susah untuk menempah halaman pertama apatah lagi ranking pertama.

Bagi mereka yang terlibat dalam affiliate marketing pasaran antarabangsa. Cabarannya cukup besar! Memang susah untuk bersaing dengan puluhan ribu “affiliate marketer” yang pakar dalam pemasaran. Berita baiknya, kita kini masih bersaing untuk mendapat tempat di halaman pertama Google.

Bagaimana?

Jawapannya ialah menerusi video di Youtube. Laman Youtube merupakan laman web ke 3 paling dilawati di dunia selepas Google dan Facebook. Dan Youtube adalah milik Google. Google mempunyai polisi membantu laman web milik mereka menguasai keputusan carian di enjin mereka.

Bagi affiliate marketer yang tidak mampu untuk bersaing kini boleh menarik nafas lega kerana mereka kini boleh bersaing dengan top affiliate dunia. Ianya menerusi video. Bagi yang tidak mempunyai kebolehan untuk menulis, kini mengambil pilihan untuk tampil dengan video yang tidak memerlukan mereka menulis. Jika ada pun, ia hanya minimum.

Inilah rahsia seorang pakar affiliate clickbank malaysia yang sangat low profile iaitu Azian Usman. Setelah bertahun tahun bergerak secara “underground”, beliau berjaya dipujuk untuk mengadakan seminar pertama beliau yang menfokuskan tentang pemasaran affiliate clickbank. Beliau menghasilkan jualan beribu ringgit setiap bulan secara diam-diam di bilik tidur beliau.

Kini Kita Boleh Buat Duit Dengan Clickbank Menerusi Video

Dalam pemasaran video, kita tidak boleh hentam kromo sahaja. Kita perlukan strategi tertentu bagi memastikan video yang dihasilkan terus berada di tangga pertama Google. Ia memastikan Google sukakan video yang kita hasilkan dan dipaparkan pada laman pertama keputusan carian mereka.

Ada langkah tertentu yang perlu kita lakukan untuk mendapat tempat di laman pertama.

Itulah yang perlu anda pelajari dalam Pemasaran Video.

Jika silap langkah, akaun Youtube anda mungkin akan diban. Segala usaha kita menjadi sia-sia. Masa terbuang, duit terbuang dan kita mungkin akan moral down. Apa yang perlu kita lakukan ialah mengelakkan kesilapan yang mungkin merugikan kita.

Nak belajar untuk Buat Duit Dengan Clickbank Menerusi Video?

Baiklah. Ketika saya menulis ini, Produk Panduan Rahsia Pemasaran Video Azian Usman ini masih belum dilancarkan lagi. Ia dijangkan dilancarkan pada 10hb Jun 2013. Tetapi anda boleh membelinya selepas tarikh berkenaan. Saya dah tengok produk ini.

Berikut apa yang akan anda perolehi daripada Pakej Rahsia Pemasaran Video.

panduan pemasaran video

 

Terdapat 6 video langkah demi langkah yang setiap satunya berdurasi sekurang kurangnya 20 minit. Anda juga ditunjukkan tools yang akan anda gunakan untuk menghasilkan video dan juga pemasaran. Ia menjimatkan masa untuk anda belajar kerana ia adalah langkah yang dilakukan oleh saudara Azian untuk menjana pendapatan 4-5 angka menerusi Clickbank iaitu satu direktori affiliate produk digital. Komisen yang ditawarkan oleh Clickbank sangat lumayan dan kita akan dibayar setiap 2 minggu.

Saya dah tengok video-video berkenaan. Memang ia padat dengan tips dan panduan yang senang untuk diikuti. Apa yang perlu anda buat ialah ikut dan aplikasikannya. Ia bermula dengan pemilihan produk yang sesuai dan kurang persaingan dan menghasilkan video. Ia diikuti dengan langkah-langkah promosi yang perlu dilakukan bagi memastikan video yang dihasilkan berjaya memasuki laman pertama Google.

Klik>> Pakej Rahsia Pemasaran Video

Ia adalah blueprint untuk anda membuat pemasaran affiliate dengan mengunakan video. Teknik ini sesuai untuk digunakan untuk sebarang program affiliate seperti Amazon dan sebarang program affiliate. Produk ini akan dilancarkan pada 10hb Jun 2013. Jadi jika anda serius nak belajar. Dapatkannya nanti.

Banyak perkara baru yang saya belajar daripada pakej berkenaan. Dah lama rahsia pemasaran video ini tersimpan. Akhirnya beliau dedahkannya. Sudah lama saya nanti sejak beliau menerbitkan ebook Teknik Clickbank sebelum ini. Produk ini dalam bentuk video. Jadi anda akan ditunjukkan step by step menerusi video apa yang beliau lakukan untuk mendapat 4,5 angka daripada Clickbank.

Jika ada bajet lebih dapatkan modul Clickbank bersama FB Ads iaitu bagaimana mengunakan FB Ads dalam pemasaran produk Clickbank. Ia satu pelaburan ilmu terbaik untuk diri anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Comments 2

  1. Syahmi bin Ahmad July 18, 2013
  2. Fazmy Jaffar May 2, 2014

Leave a Reply