Buat Duit Dengan Menjual Perisian


Sahabat saya Zamri Nanyan akan melancarkan produk terbaru beliau dan jutawan internet Patric Chan. Saya dah pernah bertemu mereka berdua sebelum ini.  Mereka memang hebat. Zamri merupakan seorang usahawan internet yang menulis beberapa buku yang ada di pasaran seperti Four Week To Freedom dan Rahsia MLM. Manakala, Patric Chan adalah usahawan internet antarabangsa yang berasal daripada Pulau Pinang.

Patric sangat dikenali diantara IM yang mencipta nama menerusi pelbagai produk dan menjadi salah seorang speaker dalam beberapa seminar perniagaan internet dunia. Produk terbaru daripada mereka berdua adalah Pakar Software atau perisian.

Perisian atau software adalah pasaran yang masih lautan biru atau blue ocean. Tidak ramai rakyat Malaysia yang terlibat dalam pembangunan perisian mereka. Malah saya sendiri tidak pernah menghasilkan perisian untuk dijual walaupun saya pernah membangunkan perisian kalkulator untuk pinjaman AEON ketika bekerja di sebuah syarikat IT sebaik saya saya bergelar graduan.

Ramai yang tidak berani untuk menceburi bidang ini kerana tidak faham bahasa pengaturcaraan yang digunakan untuk membangunkan perisian ini. Namun jika ada tool tertentu yang boleh mempercepatkan proses tanpa perlu pening kepala memahami Coding software.

Tools inilah yang akan diberikan pada 18hb Januari nanti. Anda boleh mendaftar terlebih dahulu untuk memastikan anda menerima sebarang perkembangan tentang cara untuk anda membangunkan perisian anda dengan mudah dan senang.

Anda daftarkan di Pakar Software . Pada 11hb Januari ini, akan menerima satu audio tentang produk pakar Software ini. Anda bersedia untuk menjadi seorang pakar software atau perisian. Nantikan kemunculan produk ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Comments 2

  1. Muhamad Nornizam January 6, 2011
  2. Razif Yusof January 22, 2011

Leave a Reply