OnlineBoss Program Realiti TV Pemasaran Internet Pertama Malaysia


Kita semua pernah tengok Program Realiti TV Apprentice kan? Sekarang Donald Trump dah jadi Presiden US dah. Namun, mereka pernah buat untuk rantau Asia sekali. Sekarang ada program Realiti TV baru akan muncul dengan menawarkan hadiah wang tunai RM300K dan kereta mewah. Selain tu ada pakej percutian ke Dubai dan Jepun untuk Juara. Namanya OnlineBoss.

Keseluruhan Online Boss ini menawarkan hadiah lebih daripada RM1juta. Uniknya program ini berbentuk cabaran pemasaran online. Yuran komitmen adalah RM400 untuk mendapat latihan selama 6 bulan oleh 20 pakar pemasaran online Malaysia.

Peserta akan diberikan latihan, produk dan juga platform ecommerce dalam cabaran OnlineBoss ini. Ianya terbuka kepada semua rakyat Malaysia khususnya dan Asia umumnya sebab mereka perlu berada di Malaysia selama 6 bulan.

Tetapi kebanyakan kelas dan latihan akan dilakukan secara online menerusi webinar oleh jurulatih pemasaran online terkenal tanahair seperti Jamal Sifufbads dan ramai lagi. Kalau join kursus mereka memang kena bayar beribu. Ni kena bayar RM400 sebagai komitment.

OnlineBoss Menawarkan Hadiah Lumayan

Seramai 6000 orang peserta akan dilatih sebelum ke peringkat kedua yang menawarkan hadiah yang lebih lumayan. Bagi 3 bulan pertama, peserta akan berlumba untuk menjual dan hadiah tunai RM100,000 ditawarkan buat mereka yang berjya menghasilkan jualan terbanyak.

Berikut adalah peringkat dalam cabaran Online Boss ini. Ada 3 peringkat semuanya.

onlineboss

Dalam program ini sangat menguntungkan peserta sebab dapat latihan premium daripada pakar. Kalau tak kena join pakej platinium,plutonium dan pelbagai pakej logam berat mereka tawarkan. Harganya  berbelas ribu untuk dapat pakej hand to hand daripada mereka. Sekarang anda hanya bayar yuran komitmen R400 je. Hadiah pula sampai beratus ribu untuk pemenang. Boleh masuk TV lagi nanti.

Macamana Nak Join?

Program ini terbuka. Peserta daripada Singapore, Brunei, Indonesia pun boleh join. Tapi kena bagi komitmen selama 6 bulan untuk kelas, latihan dan juga rakaman program realiti Tv ini.

>>KLIK SINI UNTUK DAFTAR ONLINEBOSS

Kalau bekerja macamana? Rasanya takde masalah sebab kebanyakan kelas online dan ada sekali sekala kelas offline. Cuma prepare untuk rakaman program realiti tv jela nanti. Bagi yang berstatus pengangur, surirumah dan usahawan tu, ia satu peluang terbaik untuk tambah ilmu pemasaran online  selain peluang untuk rembat hadiah wang tunai sepanjang program.

Jadi daftar sekarang! Klik Sini Untuk Daftar.

Kena cepat sebab tak lama lagi program akan bermula.

p/s: Mohon share kat kawan-kawan. Mungkin ada rezeki mereka untuk menang hadiah beratus ribu ini. Ilmu dapat, duit pun dapat, nama pun dapat. Boleh jadi selebriti usahawan online berjaya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Leave a Reply

error: Content is protected !!