Rahsia Amazon : Panduan Buat Duit Amazon Cara Automatik


Amazon.com merupakan laman web e-dagang terbesar di dunia. Pada suku 3 tahun 2012  sahaja, Amazon mencatatkan jualan sebanyak $13.18 billion dollar. Itu bukan setahun tau. Ia hanya jualan suku tahun iaitu 3 bulan. Biasanya suku 4, akan berlaku lonjakan jualan di Amazon disebabkan beberapa perayaan seperti halloween dan krismas.

Di Amazon, terdapat puluhan ribu produk yang dijual. Ramai rakyat Malaysia tidak tahu sebenarnya Amazon menawarkan program affiliate bagi jualan produk mereka. Ia dinamakan Amazon Associates. Mereka menawarkan komisen diantara 4% sehingga 10% bergantung kepada jumlah jualan dan juga produk.

Rahsia Amazon Terbongkar! Panduan Buat Duit Amazon Cara Automatik

Bagi mereka yang berminat dengan program affiliate ini, penyertaan adalah percuma. Tiada bayaran dikenakan. Rakyat Malaysia juga boleh menyertainya walaupun tidak berada di Amerika. Pembayaran komisen akan dilakukan menerusi cek yang akan terus di pos ke alamat kita di Malaysia.

Dan terdapat 2 kaedah untuk membuat duit menerusi Amazon ini.

1. Cara Manual – membangunkan laman web produk review secara manual

2. Cara Automatik – ia cara paling mudah iaitu membangunkan laman produk review secara automatik

Kedua dua kaedah ini mempunyai kelebihan dan kelemahan masing masing. Bagi mereka yang hebat dalam penulisan artikel dalam bahasa inggeris, anda boleh bangunkan laman produk review secara manual. Bagi mereka yang tidak pandai atau kekurangan masa. Cara automatik adalah cara yang paling pantas dan mudah. Namun, perlu membuat pelaburan tambahan la iaitu modal tambahan untuk membeli “peralatan”nya.

Bagaimana untuk Buat Duit Amazon Cara Automatik ni?

Ok. Inilah yang diterangkan dalam produk terbaru IM saya iaitu Rahsia Azon.

Ia adalah hasil eksperimen saya selama 6 bulan untuk menguji kaedah terbaik dalam mengaplikasikan produk review dan juga menjana wang amazon secara automatik. Apa yang perlu dilakukan ialah setkan  sahaja. Kemudian perlu ada sedikit usaha promosi.

ecover 2

 

Anda boleh layari laman web www.rahsiaazon.com untuk melihat kandungan produk ini.

Hasil daripada Teknik Automatik ini?

Hasilnya agak lumayan. Ia kini telah beroperasi secara automatik dan menghasilkan jualan sekurang kurangnya USD100 setiap bulan setakat ini.

amazon disember

 

Ini adalah hasil jualan pada Disember 2012. Ia adalah hasil daripada kaedah automatik yang saya bangunkan sebelum ini. Ia mengambil masa beberapa bulan untuk matang. Jadi jangan harapkan pulangan segera kerana  saya mengunakan kaedah SEO atau Search Engine Optimization yang membolehkan pelawat daripada enjin carian datang melawat laman yang saya bangunkan.

Jika tiada asas?

Bagi mereka yang tiada asas dalam membangunkan blog atau laman web amazon ini. Kami tunjukkan caranya dalam bentuk video langkah demi langkah.  Anda boleh dapatkan panduan amazon ini di

>>www.rahsiaazon.com

Jangan risau kerana saya menyediakan satu Facebook Group untuk pembeli mendapatkan khidmat nasihat dan support berterusan daripada saya. Ia merupakan produk internet marketing terbaru daripada saya setelah berdiam diri sebentar daripada pembangunan produk berbentuk buat duit dan juga pemasaran di internet.

Jika berminat untuk belajar, boleh dapatkannya.

Teknik yang saya gunakan agak esktrim, ia memerlukan modal skit. Jika nak belajar cara manual pun boleh sebab ia ada juga diterangkan dalam pakej ini.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

 • Cara amazon menbuat keuntunga
 • cara membuat barangan automatik
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Comments 9

 1. hafiz February 4, 2013
 2. sham February 4, 2013
 3. Abdul Rahman February 5, 2013
 4. sklayon April 10, 2013
 5. sham April 12, 2013
 6. gg December 24, 2013
 7. sham December 28, 2013
 8. Helmi June 23, 2019
 9. sham July 1, 2019

Leave a Reply