Tak Perlu RM50,000 untuk mulakan Perniagaan Internet!


Pada pukul 11 pagi tadi, Team Saifulsham telah melancarkan ebook mereka yang pertama. Ia dinamakan SKO atau Sistem Kedai Online. Mereka akan mengajar anda untuk memulakan perniagaan dengan hanya beberapa ratus sahaja. Anda tidak perlukan RM50,000 untuk membeli sistem yang orang tidak pernah gunakan lagi.

Payment Gateway yang boleh anda guna untuk menerima wang daripada seluruh dunia hanya USD1.95 atau RM6 sahaja. Ia sangat selamat dan mempunyai lebih dari 100 juta pengguna di seluruh dunia. Kenapa perlu anda beli payment gateway yang takde orang guna dengan harga RM5000? Lu Fikir Sendiri..

Perlu diingat, pembeli di internet sangat berkira tentang payment gateway terutama di pasaran antarabangsa. Jika anda guna payment gateway yang tidak dikenali, mereka takkan membeli daripada anda.Serius..

Jika saya, saya boleh setupkan satu laman web dengan hanya beberapa puluh ringgit sahaja dan mempunyai pelanggan daripada seluruh dunia. Jika anda tidak tahu caranya, anda boleh dapatkan SKO ini. Dengannya anda boleh memasarkan produk anda ke seluruh dunia.

Team Saifulsham merupakan penulis buku bestseller “Buat Duit Dengan Internet” yang kini laris di pasaran. SKO merupakan ebook mereka yang pertama setelah bertahun tahun terlibat dalam perniagaan produk fizikal. Jadi ini adalah produk digital yang tak boleh dipegang yang pertama daripada mereka.

http://www.sistemkedaionline.com

Itulah url atau alamat laman web mereka. Dengan adanya ebook ini, ia boleh membantu anda mengurangkan kos permualaan bagi memulakan kedai online ada sendiri. Jika anda mengupah orang membina sekalipun, ia tidak akan mencecah ribuan ringgit atau puluhan ringgit.

Anda mesti tahu apa yang anda buat. Jangan sebab “teori” yang bagus anda terus rambang mata dan melaburkan pada sesuatu yang tak nampak. Teori yang bagus tidak semestinya bagus apabila sampai tahap praktikal. Saya berani jamin SKO adalah bagus kerana ia adalah ebook praktikal untuk anda membina sendiri kedai online anda.

Anda tidak perlu berkongsi dengan ratusan orang lain untuk menjual lot pape. Apa yang perlu anda buat ialah jual produk anda dan menikmati 100% keuntungan daripada produk anda. Ia adalah mudah. Perniagaan tanpa produk adalah kebanyakan tipu kecuali anda menawarkan perkhidmatan.

Jika ada orang menawarkan kepada anda satu perniagaan berharga RM50K dan anda boleh menjual lot bernilai RM50 setiap satu. Jauhinya kerana ia bukanlah satu model perniagaan yang kukuh. Ia boleh dikatakan menunggu masa untuk jatuh. Ia seolah olah mahu “hit and run” sebagaimana monsun timur laut & monsun barat daya.Ia tidak mampu ke peringkat antarabangsa jika apa yang mereka tawarkan indah khabar dari rupa.

Perkara yang lebih bagus ialah anda mulakan kedai online sendiri dengan kos beberapa ratus dan anda pun boleh jadi jutawan dengan menjual produk anda ke seluruh dunia. Anda boleh mendapat pelanggan daripada seluruh dunia. Ia adalah satu perniagaan yang bakal menjadi perniagaan utama pada masa akan datang.

Jika sekarang anda berniaga produk kosmetik dan produk kesihatan, anda buat satu kedai online anda dan pasarkannya ke seluruh dunia. Potensinya lebih besar dan terjamin berbanding jual lot iklan. Jadi dapatkan SKO jika anda ingin memulakan perniagaan internet anda.

Sistem kedai online adalah penyelesaian masalah anda.

Start Small, Finish big!

Dapatkan sekarang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Comments 8

  1. Mohd Ismail April 17, 2008
  2. hanep April 17, 2008
  3. sham April 18, 2008
  4. abdfatah April 18, 2008
  5. titan April 25, 2008
  6. MAZNAH BT IBRAHIM May 20, 2008
  7. malaysiajamnet June 24, 2008
  8. Anwar Hilmi January 24, 2012

Leave a Reply