Belajar Buat Cupcake Tanpa Perlu Menghadiri Kursus Bakeri


Saya tak tipu. Anda memang boleh belajar buat cupcake dari rumah anda. Ia adalah produk terbaru yang dihasilkan bersama dengan isteri saya iaitu Puan Shida. Dalam masa beberapa minggu, ia sudah dimiliki oleh lebih dari 100 orang. Malah kami juga mula menerima testimoni daripada pembeli CD Panduan Bisnes Cupcake.

Ya Anda boleh belajar Buat Cupcake Hanya Dari Rumah!

Ini adalah antara testimoni terbaru yang diterima.

belajar buat cupcake

Anda boleh belajar buat cupcake dengan mudah. Dengan CD sahaja.

CD ini hanya untuk digunakan pada komputer sahaja. Setakat ini, kami belum menghasilkan untuk versi DVD Player. Mungkin tidak akan buat kot sebab ia susah. Harga CD hanyalah RM90. Ia jauh lebih murah berbanding anda menghadiri kursus membuat cupcake. Paling kurang kos untuk menghadiri kursus bakeri adalah RM200. Malah ada kawan isteri saya menghadiri kursus membuat krim berharga RM500 untuk kelas selama 4 jam! Itu hanya ajar buat krim.

Saya sendiri melihat kegembiraan mereka yang menempah hasil kerja tangan isteri saya. Jadi saya yakinkan beliau untuk menghasilkan CD ini untuk membantu orang lain membina perniagaan mereka sendiri. Bermula dengan CD Buat Coklat yang membantu ratusan orang memulakan bisnes coklat buatan tangan. Kali ini menerusi perkongsian pembuatan cupcake.

Saya juga menyumbang sedikit dengan membuat satu ebook Panduan Pemasaran Produk di Internet.

Bisnes Cupcake

CD Panduan Pembuatan dan Perniagaan Cupcake Dari Rumah

Belajar Buat Cupcake Menerusi CD Panduan Bisnes Cupcake

Sebenarnya dengan bisnes dari rumah sememangnya memberikan satu kepuasan kepada kita. Kita boleh melihat sendiri anak anak kita membesar. Dengan pelbagai insiden yang berlaku kepada bayi dan anak anak dihantar di pusat asuhan. Kami sendiri rasa agak phobia.

Anak diikat diperlaku seperti binatang, ditampal muskin tape dimulut. Ia suatu perkara yang sangat menakutkan. Bagaimana ia terjadi kepada anak sendiri. Malah kes bayi meninggal kerana tersedak susu di nursery juga semakin banyak terjadi. Orang lain jaga  anak kita tak sama dengan kita yang menjaganya sendiri.

Ini adalah antara pendorong untuk kami sepakat untuk terus membangunkan perniagaan kami dari rumah. Ia memang mencabar kerana lokasinya agak jauh ke pendalaman. Dengan andanya internet, ia bukanlah sesuatu yang mustahil. Anda boleh menjual ke seluruh dunia jika anda mahu.

Kenapa perlu anda mendapatkan CD Panduan Buat Cupcake ini?

Mudah sahaja sebenarnya. Anda boleh berjimat. Dengan RM90, anda sudah boleh belajar pelbagai perkara tentang cupcake ini. Anda akan ditunjukkan bagaimana untuk membuat krim mentega yang tak cair, beberapa jenis cupcake dan juga membuat dekorasi.

Dengan zaman IT ini, sudah banyak benda yang boleh dipelajari hanya dari rumah. Apa yang perlu dilakukan ialah mencari mentor yang tepat untuk membantu proses pembelajaran. Ya. Perlu berguru! Itu syarat penting dalam belajar. Malah anda boleh bertanya jika timbul sebarang masalah. Jika belajar dengan buku, jika tidak faham. Sampai bila pun anda tidak faham. Anda tidak boleh hubungi penulisnya.

Sebab itulah anda perlu berguru. Dengan pembelian yang anda lakukan, anda boleh bertanya sebanyak mana pun soalan kepada Puan Shida samada menerusi emel atau pun menerusi telefon.

Bagaimana untuk mendapatkan CD Panduan Buat Cupcake ini?

1. Anda layari www.buatcupcake.com (klik sini)

2. Klik pada butang tempah.

3. Dapatkan nombor akaun, buat pembayaran ke akaun tersebut.

4. Isi borang pengesahan bayaran pada borang yang disediakan.

5. Anda akan menerima CD dalam masa 3 hari bekerja. Hubungi kami jika tidak sampai dalam masa 3 hari.

Itu sahaja. Ia mudah. Anda boleh ulangkaji berulang kali dengan Cd berkenaan.

Semoga ia bermanfaaat! Belajar Buat Cupcake sekarang lebih mudah dan jimat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • kursus bakeri percuma
  • kursus bakeri
  • belajar buat cupcake
  • kursus cupcake
  • belajar cupcake
  • belajar buat cup cake
  • kursus cup cake
  • belajar membuat cupcake
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Comments 2

  1. Ferdy March 7, 2012
  2. sham March 7, 2012

Leave a Reply

error: Content is protected !!