Keajaiban Kolustrum Alpha Lipid Lifeline


Ia adalah cerita sebenar tentang susu kolustrum ni. Pada awal tahun ni, ibu saya disahkan mengidap kencing manis. Dengan kolustrum Alpha lipid ni, kini ia telah hampir tiada lagi. Hanya 1 tin, bacaan kencing manis menurun secara mendadak sehinggakan doktor pun pelik sebab ia boleh turun mendadak sedemikian.

Kini ibu saya kembali sihat tapi berjaga jaga makan. Yela, bila dah tua penyakit semakin mudah nak datang. Yang muda pun sekarang ni mudah kena penyakit.

Setelah mendapat tahu ibu dah mendapat penyakit kencing manis. Kebetulan satu program di radio terengganu yang membincangkan tentang susu kolustrum ni. Saya pernah melihat susu ni dijual disebuah kedai di dalam Giant Kuala Terengganu.

Saya berpakat dengan kakak untuk belikan ibu susu ini. Setelah sebulan/1 tin , bacaan kencing manis turun mendadak. Memang mengagumkan. Sebab itulah saya cukup percaya dengan susu kolustrum ini. Usahawan internet sebenarnya mempunyai risiko yang besar untuk mendapat pelbagai penyakit.

Depan pc je keje. Mungkin dengan susu ini, ia dapat mencegah pelbagai penyakit. Kebanyakan penyakit berpunca daripada makanan. Sumber kebaikan juga datang daripada pemakanan. Jika pemakanan yang betul, ia akan membaiki kehidupan anda.

Anda boleh layari http://www.shamsuriyadi.com/alphalipid/

Saya akan pos dalam masa 3 hari selepas bayaran diterima. Jika anda ingin menjadi agen pun boleh. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • alpha lipid lifeline review
  • kebaikan susu alpha lipid
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Comments 6

  1. Wan Rohaiza November 3, 2008
  2. sham November 4, 2008
  3. Anita November 17, 2008
  4. sham November 17, 2008
  5. alkolostrom December 14, 2008
  6. gee February 10, 2010

Leave a Reply