Panduan Buat Kek Kukus


Panduan Buat Kek Kukus

Kami baru sahaja menerbitkan satu lagi DVD berkenaan dengan bakeri iaitu Panduan Buat Kek Kukus. Ia merupakan CD/DVD yang kelapan yang kami terbitkan setakat ini. Sambutan untuk DVD ini juga sangat mengalakkan. Dalam 2 minggu, kami sudah pos lebih daripada 50 keping DVD ini kepada pembeli daripada Malaysia, Brunei dan Singapura. Ia tidak termasuk 30 keping batch pertama yang hanya dijual menerusi FB Puan Shida. Ia adalah bertujuan untuk mendapatkan testimoni. Dah 5 orang pertama yang mencuba dan mengambil gambar kek yang mereka hasilkan dan ditagkan pada FB Puan Shida, mereka telah menerima hadiah daripada kami.

DVD Panduan Buat Kek Kukus

DVD  Panduan Buat Kek Kukus ini mengandungi 5 panduan dan resepi bagi menghasilkan 5 jenis kek kukus iaitu: 1. Kek Red Velvet 2. Kek Zamrud 3. Kek Coklat Cheezy 4. Kek Coklat Heaven 5. Kek Buah Dengan DVD ini, mereka juga ditunjukkan bagaimana untuk memasarkan produk mereka jika mereka ingin berniaga kecil-kecilan di rumah. Harga bagi DVD ini adalah RM100 dan penghantaran adalah percuma. cd07

Klik Sini Untuk Tempahan

DVD ini untuk kegunaan di komputer sahaja setakat ini. DVD player sudah ada.

Bagi mereka yang berminat dalam bidang masakan, ia boleh dijadikan sebagai satu koleksi untuk diri, anak-anak dan juga saudara mara. Boleh belajar hanya di rumah. Tidak perlu menghadiri kelas atau kursus. Sangat menjimatkan masa dan sesuai untuk mereka yang sibuk bekerja. Apa lagi, dapatkan sekarang!

Perniagaan pelbagai kek kukus juga boleh dijadikan satu perniagaan yang boleh membantu dalam menambah pendapatan keluarga. Apa yang diperlukan hanya pengukus untuk mengukus kek. Kosnya lebih murah berbanding dengan oven yang kebanyakannya berharga ratusan ringgit.

Ia boleh dijadikan bisnes pertama anda untuk belajar selok belok perniagaan daripada rumah. Kami hanya beroperasi dari rumah. Dengan adanya internet, perniagaan anda boleh mencecah seluruh negara. Boleh ke? Sudah pasti!

Contohnya kek buah, anda boleh posnya ke seluruh Malaysia. Kek lapis sarawak? Itu lagilah permintaan yang cukup tinggi terutamanya musim perayaan. Jadi kenapa tunggu lagi… mulakan bisnes anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • aneka jenis kek kukus
  • resepi aneka jenis kek kukus
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Leave a Reply