Panduan Perniagaan Produk Fizikal Secara Online


Shuth iaitu pemilik WangCyber.com telah melancarkan ebook pertama beliau dari genre perniagaan internet. Ebook ini akan menerangkan bagaimana perniagaan internet berasaskan produk fizikal. Kalau tak tau apa produk fizikal, ia adalah produk yang boleh dipegang seperti baju,kraf tangan dan sebagainya.

Shuth merupakan usahawan internet yang cukup berpengalaman dalam perniagan produk fizikal yang diusahakan bersama isteri beliau. Malah perniagaan mereka pernah diketengahkan di Malaysia Hari Ini(MHI) dan juga akhbar Utusan Malaysia.

Kini beliau, akan membimbing anda menerusi produk Siri Perniagaan Mereka. Ia berdasarkan pengalaman mereka menguruskan perniagaan produk fizikal mereka seperti setbersalin,cadar dan sebagainya. Ia merupakan satu panduan khas untuk mereka yang serius untuk memulakan perniagaan anda.

Dengan panduan ini, anda akan diajar tentang bagaimana untuk mencari pembekal,memilih kurier, pemasaran dan pelbagai lagi perkara yang perlu anda lakukan untuk memajukan perniagaan internet anda.

Harganya ialah RM17 pada hari pelancaran iaitu hari ini dan RM27 pada 25hb dan 26hb. Selepas 3 hari promosi, harganya ialah RM37. Ia adalah berpatutan berbanding ilmu yang akan anda perolehi.

Jika anda ingin jimat, sila dapatkan segera iaitu dalam tempoh promosi.Dapat jimat RM20. Anda boleh layari http://www.wangcyber.com/pf

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Comment 1

  1. titan November 30, 2008

Leave a Reply