Aweber Vs Getresponse


Pasti ada yang keliru untuk memilih autoresponder yang terbaik dan sesuai dengan anda.Hari ini saya akan review 2 kemudahan autoresponder yang terkenal di dunia hari ini.Malah kedua dua digunakan secara meluas oleh kebanyakan usahawan internet hari ini.

Getresponse

Ia merupakan autoresponder yang murah.Ia susuai untuk mereka yang mempunyai kemahiran teknikal kerana ia agak teknikal untuk configuration autoresponder ini. Ia lebih murah berbanding dengan Aweber iaitu  $17.95 sebulan berbanding Aweber $19.oo sebulan.

Klik Sini untuk dapatkannya

Aweber

Ia merupakan autoresponder kegemaran saya.Saya gunakannya untuk beberapa laman web saya. Ia mudah untuk disetup.Malah kita diberikan pilihan untuk memilih kod html atau javascript bagi diletakkan di laman web kita. Malah anda boleh setup didalam sistem aweber tanpa perlu mengubah kod javascript di laman web. Ia sesuai untuk newbie selain mempunyai kemudahan yang membantu anda menguruskan autoresponder.

Klik Sini untuk dapatkannya

Kesimpulan

Saya menyarankan anda mengunakan sistem Aweber.Ia mudah dan senang.Walaupun ia lebih mahal sedikit, apa guna ianya murah jika anda pening kepala.Saya hanya menyarankan apa yang akan memudahkannya ada kelak. Ini akan memudahkan anda menguruskan perniagaan internet anda.

Anda boleh memilih autoresponder yang sesuai untuk anda.Penggunaan autoresponder yang dapat menjaminkan kesemua email yang anda hantar sampai kepada subcriber anda adalah sangat penting. Masukkan kos autoresponder sebagai salah satu perbelanjaan operasi perniagaan anda.

Jika anda serius untuk memulakan perniagaan internet. Pengunaan autoresponder yang dipercayai seperti Getresponse atau Aweber sangat penting.Ia menjaminkan setiap email yang dihantar sampai ke inbox email subcriber anda. Kebanyakan autoresponder juga mempunyai tracking dimana ia membantu anda mengetahui peratus subcriber anda membuka email dan peratus mereka klik link yang terdapat di dalam email promosi anda.

Pilih autoresponder anda sekarang. Saya sangat menyarankan Autoresponder Aweber.Anda boleh klik link di bawah:

Aweber Autoresponder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Comments 3

  1. Dhiaqis January 21, 2009
  2. Fitri May 20, 2010
  3. sham May 20, 2010

Leave a Reply

error: Content is protected !!