Panduan Pengiklanan Dengan Facebook


Saya mula rasa jatuh cinta dengan facebook. Mungkin sebab itulah Facebook kini menjadi kegilaan ramai. Ia boleh menjadi satu tools yang sangat berkuasa. Saya ulang, sangat berkuasa. Walaupun tools analisis yang disediakan oleh Facebook tidak sebagus pada Adwords. Namun, dengan komuniti yang facebook yang besar. Pastinya produk anda akan meletup.

Saya telah membaca satu panduan pengiklanan PPC di Facebook ini iaitu PanduanFBA atau Panduan Facebook Ads. Ia merupakan satu ebook yang cukup bagus. Ia mengajar tentang bagaimana untuk anda mengunakan Facebook Ads secara percuma menerusi taktik dan teknik rahsia. Nak tau anda kena dapatkannya la ye.

Saya memang antara pengemar PPC. Saya mengunakan Google Adwords, Yahoo Search Marketing, MSN Adcenter, Bidvertiser dan pelbagai PPC untuk pengiklan produk saya dan produk affiliate. Dengan PanduanFBA saya mendapat satu ilmu baru tentang PPC yang belum pernah saya terokai iaitu Facebook Ads.

Saya mula tertarik dengan Facebook apabila ketika sesi perbincangan dengan Irwan Dahnil baru baru ini. Sebelum ini saya sudah pun mempunyai akaun Facebook. Namun, saya tidak memanfaatkannya dengan sepenuhnya. Malah saya langsung tak menyedari kewujudan Facebook Ads sehinggalah saya membaca ebook PanduanFBA.  Ia memang suatu yang baru bagi saya.

Jika anda ingin jimat dengan pengiklanan di Facebook. Dapatkan PanduanFBA. Ia pasti berbaloi. Anda boleh dapatkan di

http://www.PanduanFBA.com

Ia kini berharga RM70 ketika ini. Mungkin harganya meningkat lagi kerana sebelum ini ia berharga RM50. Jika anda berminat untuk menjelajah PPC di Facebook. Inilah peluang anda untuk belajar. Belajar seeloknya dengan seorang yang mengatahui tentang perkara tersebut. Dan saya rasa Saudara Richie boleh membantu anda.

Bahasa yang digunakan juga mudah dan berterus terang.

Tapi ia bukan untuk mereka yang tak pernah gunakan PPC sebelum ini. Jika anda seorang usahawan internet, ia sesuai lah kerana pengiklanan adalah sangat penting untuk perniagaan anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Comments 7

  1. mohdmuslim.com January 11, 2009
  2. suraya January 12, 2009
  3. sham January 12, 2009
  4. Thinkerich January 13, 2009
  5. Richie January 14, 2009
  6. cinta January 29, 2009
  7. sham February 4, 2009

Leave a Reply