Panduan Untuk Mudah Hamil


Orang kata buat anak memang senang. Realitinya ramai yang inginkan anak tetapi belum berjaya. Malah ada dikalangan keluarga saya sendiri yang tidak mempunyai anak sehinggakan mereka mengambil anak angkat kerana terlalu inginkan anak.

Anak dari darah daging sendiri lain daripada anak angkat.Malah dalam pembahagian harta pusaka pun, anak angkat tidak mempunyai hak kecuali ia terkandung didalam wasiat. Semua orang inginkan anak dari darah daging mereka sendiri. Saya sendiri ketika kelahiran anak sulung saya merasakan hidup saya sudah lengkap. Ada keluarga iaitu isteri dan juga anak. Saya bersyukur kepada Allah diatas anugerah yang dikurniakan kepada kami.

Saya bertuah kerana Allah permudahkan kami mendapat anak. Menurut kajian 1 daripada 7 orang pasangan akan menghadapi masalah. Antaranya adalah keguguran dan ketidaksuburan.

Namun, masalah ini sebenarnya mempunyai penyelesaiannya. Antaranya ialah Panduan Mudah Hamil yang telah terbukti membantu beberapa pasangan mendapat zuriat mereka. Saya cukup bangga dengan usaha mereka untuk menambah bilangan umat Islam ini.

Anda boleh dapatkan panduan ini dari laman web http://www.mudahhamil.com.

Bagi pasangan yang mengalami masalah kesukaran untuk mendapat anak. Anda boleh gunakan kaedah yang mereka sarankan.

Kaedah pemakanan juga membantu dalam menentukan jantina anak. Malah saya jugakan kaedah pemakanan untuk mendapatkan anak sulung perempuan.

Apa yang saya dan isteri saya makan ialah perbanyakan makan sayur seperti salad. Malah saya sering membuat salad sayur untuk kami makan ketika menonton TV.

Begitu juga ketika makan nasi.Sayur adalah satu kemestian.

Jika inginkan anak lelaki, digalakkan memakan ikan,makanan laut dan juga daging.

Terdapat banyak cara lagi yang akan anda ketahui dalam panduan tersebut. Anda juga boleh download laporan percuma mereka tawarkan untuk mengesan kesuburan. Antaranya ialah masa yang sesuai untuk “bersama” atau berhubungan suami isteri. Ini adalah kerana masa ovolulasi dan tempoh hayat telur wanita sangat singkat iaitu 24jam sahaja.

Anda berkemungkinan besar akan mendapat zuriat jika kena pada masanya. Anda boleh mengesan dengan kaedah menyukat suhu badan. Biasanya ketika ovulasi,suhu badan wanita akan meningkat sedikit. Ketahui dengan lebih lanjut di http://www.mudahhamil.com.

Saya bukan pakar dalam bidang perbidanan. Tetapi saya banyak membaca sebagai persediaan untuk menjadi seorang bapa sebelum ini. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • makanan untuk mudah hamil
  • produk mudah hamil
  • makanan untuk senang hamil
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Leave a Reply

error: Content is protected !!