21 Formula Tarik Duit Dari Bank Ghaib


21 Formula Tarik Duit Dari Bank Ghaib

Tajuk ebook ini iaitu Formula Tarik Duit ini agak kontroversi kan?

Ebook terbaru saya ini lebih berkonsepkan spiritual iaitu kearah keagamaan. Namun, ecovernya agak nampak misteri berbanding ebook saya sebelum ini. Ia merupakan satu insiatif untuk menarik orang diri agar kembali kepada ajaran Islam dalam apa sahaja urusan seharian.

Penulisan ebook ini juga agar mencabar kerana saya perlu merujuk banyak buku untuk menghasilkannya. Berbeza dengan ebook saya sebelum ini yang boleh tulis apa sahaja kerana ia berdasarkan pengalaman dan kajian hand on. Tapi kali ini ia sangat berbeza. Teringat pula apabila ketika zaman belajar di universiti.

Cuma saya hanya mengambil masa hampir 2 minggu untuk menulis ebook ini. Ia adalah hasil daripada berlatih menulis bertahun tahun menerusi penulisan blog dan sebagainya.

Ebook 21 Formula Tarik Duit ini sebenarnya tidak melibatkan sebarang ajaran sesat ke apa. Apa yang disampaikan adalah apa terkandung di dalam Al-Quran dan Hadis.

Formula Tarik Duit Dari Bank Ghaib

formula tarik duit

formula tarik duit

Saya sangat terbuka untuk menerima sebarang teguran berkenaan penulisan ebook ini. Saya adalah manusia biasa yang tidak terlepas daripada sebarang kesilapan. Jika ada sebarang kesilapan, mohon ditegur.

Jika anda ingin mendapatkan preview ebook ini, anda boleh layari http://www.formulatarikduit.com

Ebook Formula Tarik Duit Sebagai Satu Perkongsian Ilmu

Dalam ebook ini bukan bermaksud untuk mengajar anda tetapi lebih kepada perkongsian apa yang saya lalui dan juga pembacaan saya selama ini. Buku telah lama menjadi teman tidur saya. Malah tidak lengkap jika tidak membaca satu muka surat buku sebelum tidur.

Saya berharap anda membaca Preview 21 Formula Tarik Duit dahulu kerana ada sesuatu yang ingin disampaikan iaitu berkaitan sedekah dan keajaibannya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • tarik duit
  • buku tarik duit bank ghaib
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Comment 1

  1. Hana July 30, 2017

Leave a Reply