CB Mania 2 Kembali dengan Lebih Maklumat- Download Sekarang


Saya baru saya menerima pakej CB Mania 2 semalam. Buat pengetahuan anda, saya membeli pakej CB Mania sebelum ini. Ammar Zahar telah memberikan versi kemaskini secara percuma. Terdapat beberapa perubahan besar agar ia lebih mudah dihadam oleh pembeli pakej ini.

Kandungan CB Mania 2?

Inilah print screen link download CB Mania 2.

Review CB Mania 2

Ia mengandungi Pelan Tindakan baru yang lebih mudah untuk diikuti. Bagi saya, ia merupakan satu pelaburan yang terbaik untuk diri sendiri. Pelaburan terbaik ialah pelaburan kepada diri sendiri.

Pakej CB Mania ini menyentuh bagaimana untuk anda bermula dengan Clickbank samada menjadi seorang Affiiate atau sebagai Vendor di Clickbank.

Bagi mereka yang tidak tahu apa itu Clickbank. Bank kah itu?

Clickbank adalah merupakan direktori affiliate produk digital terbesar di dunia. Ia memberikan komisen sehingga 75% daripada harga produk yang dijual oleh para affiliate mereka. Clickbank akan menguruskan segala perkara tentang tempahan.

Bayaran akan dibayar kepada Clickbank terlebih dahulu. Ianya akan diberikan kepada affiliate dan vendor berdasarkan peratusan komisen yang ditawarkan. Clickbank akan menghantar cek setiap 2 minggu jika komisen yang anda perolehi melebihi syarat minima yang anda tetapkan.

Jika anda menetapkan anda akan mendapat cek pada USD100. Ia akan dihantar kepada anda setelah mencapai nilai tersebut setiap 2 minggu. Jadi anda akan menerima cek di rumah anda. Anda boleh clearkan cek tersebut di bank bank yang anda miliki.

Apakah CB Mania 2?

Ia adalah pakej panduan untuk mereka yang berminat untuk buat duit menerusi Clickbank. Ia mengandungi Ebook dan juga video tutorial yang sangat berinformasi. Saya sendiri membeli produk ini sebagai satu pelaburan untuk diri sendiri.

Dapatkan CB Mania 2 Sekarang!

Semoga boleh memberikan impak kepada diri anda untuk mengubah diri dan buat duit menerusi internet. Cek Clickbank yang anda terima adalah dalam matawang US Dollar. Kita pun boleh buat USD di internet kan?

CB Mania  kini adalah Versi 2. Jika ada sebarang kemaskini, anda akan menerimanya secara percuma. Anda tidak perlu membelinya lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Leave a Reply