Megasales Ulangtahun Ketiga Bermula


Sedar tak sedar, hari ini merupakan ulangtahun ke 3, ebook pertama saya iaitu Panduan Raja Adsense. Sudah 3 tahun ia berada di pasaran. 3 tahun merupakan satu tempoh yang lama dan sesuai untuk menentukan kematangan sesuatu produk. Walaupun sudah 3 tahun dipasaran, ia bukan sama seperti 3 tahun dahulu.

Ia telah menjalani 5 kali proses kemaskini. Dan mungkin saya akan buat versi kemaskini lagi nanti apabila terdapat banyak perkara baru dan perubahan terma Google Adsense atau teknologi yang digunakan. Semua pembeli yang sah akan menerima update secara percuma.

Seperti Megasales Tahun lepas, kali ini akan memberikan diskaun dari RM10 sehingga RM180 bagi ebook yang dihasilkan oleh saya. Tahun ini saya tidak menawarkan sistem sms, panduan iklan dan juga panduan jimat. Saya nak buat beberapa perubahan nanti. Jadi saya tak tawarkan kat megasales kali ini.

Anda boleh layari http://www.shamsuriyadi.com/megasales/

Megasales ini hanya berlangsung selama 7 hari iaitu dari 30hb April Sehingga 6 Mei 2009.

Ia juga adalah sempena persediaan menerima anak sulung saya yang dijangka pada jun nanti. Saya tidak akan buat megasales lagi tahun ni kot. Tahun depan la pada tarikh yang sama kalo nak tunggu lagi. Tahun depan bertambah produk kot. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Leave a Reply