Misteri Tarikh Lahir


Tahukah anda bahawa anda boleh menganalisa tarikh lahir anda? Anda boleh mengetahui kelemahan dan kekuatan anda menerusi analisa tarikh lahir anda. Saya lahir pada 6.05.1983. Ini adalah analisa tarikh lahir saya..

Kekuatan:

Dilahirkan dengan sikap kepimpinan yang kuat. Suka mengambil risiko. Suka mencuba perkara-perkara yang baru. Berkarisma dan boleh memimpin. Kebiasaannya memegang jawatan yang tinggi. Sangat rajin dan sentiasa focus untuk mencapai kejayaan di masa hadapan, jika dia mahu. Seorang yang realistic, tegas, sangat munasabah dan tidak suka berangan-angan. Perlukan kepelbagaian dan sentiasa teruja dalam melakukan sesuatu.

Kelemahan:

Tidak suka disekat dalam membuat sesuatu. Selalunya cerewet dalam isu-isu kecil. Kadangkala beliau memang degil dalam melakukan sesuatu. Mereka juga jarang relaks. Juga, kurang teliti dalam melakukan sesuatu.

Perkara yang patut di ubah:

1) Lebih relaks, tidak cerewet dalam isu-isu kecil

2) Melihat sesuatu dengan teliti

Golongan terkenal yang mempunyai nombor 5:

Abdullah Ahmad Badawi (Perdana Menteri Malaysia), Erra Fazira (pelakun popular), Aishwarya Rai (pelakun Bollywood), Bambang Susilo (presiden Indonesia), Soekarno (bekas presiden Indonesia), Ronaldo ( bintang bolasepak Brazil), Abraham Lincoln (bekas presiden USA), Britney Spears (penyanyi di USA)

Analisa nombor kombinasi:

123 – Mempunyai kekuatan pada suara. Boleh jadi guru, salesman, penyanyi, anything with suara

459 – Memiliki gerak hati yang biasanya betul.

786 – Seorang yang bertanggungjawab. Biasanya orang lain akan percaya pada anda dan sering memberikan tanggungjawab pd anda

235 – Emosional dan senang terusik.

Ini adalah analisa tarikh lahir saya. Anda berminat untuk mengetahui analisa tarikh lahir anda? Anda boleh dapatkan panduan Misteri Tarikh Lahir di SINI.

Analisa tersebut agak tepat kerana saya memang cerewet dalam sesetengah perkara. Saya biasanya tidak akan buat perkara lain selagi belum menyelesaikan sesuatu perkara. Tiada istilah relax dalam kerja. Boleh dikatakan 95% adalah tepat.

Ia bukan tilikan nasib. Ia adalah satu analisa dengan kaedah Metafizik. Anda boleh membuat analisa traikh lahir rakan rakan anda bila bila masa. Jadi anda boleh mengetahui kemungkinan sikap seseorang menerusi tarikh lahir mereka.

Saya dah membeli panduan tersebut. Bukan dapat percuma. Ia adalah berbaloi. Banyak benda yang boleh anda boleh pelajari. Boleh test analisa suami atau isteri anda juga. Semoga ia dapat merapatkan hubungan anda. Kaedah analisa ini juga boleh membantu perniagaan anda.

Dapatkannya di http://www.misteritarikhlahir.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • misteri tarikh lahir
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Leave a Reply