JutawanKlik – Anda Tak Kaya Dengan Hanya Sekadar Klik Iklan

Ini adalah salah satu daripada program skim cepat kaya yang makin hangit hangat sekarang ini. Berlambak iklan diorang kat Berita Harian. Mereka sanggup melaburkan RM150 seminggu semata mata untuk menarik orang baru untuk menjadi mangsa mereka.

Malah testimoni juga telah direka malah bukti pendapatan daripada testimoni telah dicilok daripada laman web seorang ahli forum WangCyber. Saya tengok memang sama. Sah ia telah dikutip untuk menguatkan testimoni skim cepat kaya ini.

Boleh ke klik iklan jadi jutawan? Merapu betul. Takde sape pengiklan yang sanggup bayar untuk klik iklan mereka. Kalo dalam Google Adsense, dah lama kena ban sebab klik sendiri atau mengalakkan klik pada iklan. Ini adalah kerana setiap klik dibayar pengiklan.

Target atau sasaran utama pengiklan adalah sales atau jualan. Jika pelawat hanya sekadar klik iklan dan mereka terpaksa membayarnya. Ia adalah sesuatu yang merugikan mereka. Matlamat akhir adalah untuk membuat untung, jadi rugi pulak.

Jadi jutawan dengan klik iklan je memang takkan kaya apatah lagi jadi jutawan. Saya akui adalah progran pay per click kat dunia ni. Tetapi mereka membayar $0.001 bagi setiap klik. Rasanya anda menghabiskan masa 10 tahun baru dapat $1. Tu kira dah kaya dah tu. Jutawan dah kalo dalam rupiah. 😛

Menurut laman web berkenaan, satu klik dibayar 10sen. Siapa yang akan bayar? Yang international? Bersepah scammer Paid Per Click. Kat dalam statistik memang nampak la. Bila nak bayar. Langsung takde. Begitu juga program Paid To Read Email atau PTR ni.

Taktik lain yang scammer gunakan ialah Paid To Surf. Kesimpulannya Paid Per Click, Paid To Read, Paid To Surf kebanyakannya adalah scam.

Elakkan daripada tertipu daripada program sedemikian. Jangan bazirkan masa dan tenaga anda. Masa itu emas. Bil internet & elektrik pun kena bayar. Bukannya makin kaya tetapi makin kayap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • jutawanklik penipu
  • jutawanklik
  • jutawan klik
  • jutawan klik penipu
  • jutawanklik tipu
  • worldshopperslink penipu
  • penipuan 3plea
  • 3plea penipu
  • cara buat duit usd bluster tanpa modal
  • ppc yg betul

Comments 127

  1. Malaysia web design August 8, 2009
  2. Rizal Komenebook August 9, 2009
  3. Mrs.xxx August 9, 2009
  4. abdfatah August 12, 2009
  5. safar August 13, 2009
  6. pedagangIT August 16, 2009
  7. fazlya abd wahab August 17, 2009
  8. cyborg August 23, 2009
  9. hamba ALLAH September 7, 2009
  10. Kutubi September 9, 2009
  11. sham September 11, 2009
  12. rohadi September 13, 2009
  13. rohadi September 13, 2009
  14. mangsa klik September 17, 2009
  15. Adney September 29, 2009
  16. uds October 9, 2009
  17. sham October 9, 2009
  18. mangsa scam October 16, 2009
  19. pocong October 28, 2009
  20. mamat drift November 3, 2009
  21. tebuah November 17, 2009
  22. jejari klik December 2, 2009
  23. richard December 6, 2009
  24. jutawanklikbangsat December 11, 2009
  25. jutawanklikbangsat December 11, 2009
  26. albareng December 17, 2009
  27. sham December 17, 2009
  28. aida ali December 22, 2009
  29. pijan December 24, 2009
  30. Naim January 9, 2010
  31. Nizam January 12, 2010
  32. amir January 15, 2010
  33. sham January 18, 2010
  34. amir January 20, 2010
  35. sham January 20, 2010
  36. remy January 24, 2010
  37. budi January 26, 2010
  38. Alfian February 10, 2010
  39. matt February 11, 2010
  40. khairuddin bin mohamed akhir February 14, 2010
  41. Liza February 15, 2010
  42. mad February 16, 2010
  43. mad February 16, 2010
  44. mad February 16, 2010
  45. sham February 16, 2010
  46. orang biasa February 17, 2010
  47. Mat top February 22, 2010
  48. zamxjb February 23, 2010
  49. zamxjb February 23, 2010
  50. tertipu February 25, 2010
  51. hampir tertipu jua February 27, 2010
  52. azhar88 March 3, 2010
  53. jojo March 9, 2010
  54. Sang Trox March 10, 2010
  55. Alfian March 10, 2010
  56. fakir miskin klik March 14, 2010
  57. orangmelayukita March 15, 2010
  58. Amro March 15, 2010
  59. Jun March 17, 2010
  60. MANSHOR April 7, 2010
  61. fauzi April 19, 2010
  62. joJO April 20, 2010
  63. emas999.9 April 29, 2010
  64. zalie May 1, 2010
  65. win May 3, 2010
  66. buta May 8, 2010
  67. buta May 8, 2010
  68. mamaena May 25, 2010
  69. noor June 2, 2010
  70. waf June 8, 2010
  71. Dissecting Forcep June 16, 2010
  72. acu June 22, 2010
  73. ASMANADU June 29, 2010
  74. zack July 4, 2010
  75. mekrosejawe July 15, 2010
  76. haji lipat July 17, 2010
  77. sham July 17, 2010
  78. OhSms July 25, 2010
  79. suhairi July 28, 2010
  80. sham July 29, 2010
  81. Zack August 16, 2010
  82. hyprobulksms August 17, 2010
  83. zack August 17, 2010
  84. hyprobulksms August 17, 2010
  85. sham August 18, 2010
  86. pak tam August 18, 2010
  87. zackmohd August 20, 2010
  88. ney August 20, 2010
  89. MR-MFz September 1, 2010
  90. unknow sender September 2, 2010
  91. krol September 3, 2010
  92. noor khairani October 4, 2010
  93. spider November 5, 2010
  94. sham November 8, 2010
  95. kai December 2, 2010
  96. bella December 5, 2010
  97. ditipu December 6, 2010
  98. sham December 8, 2010
  99. azri December 19, 2010
  100. sue December 20, 2010
  101. peah jalanan February 16, 2011
  102. jid May 12, 2011
  103. mangsa June 18, 2011
  104. Alfons June 19, 2011
  105. Pure Acai Berry July 1, 2011
  106. PDRM July 25, 2011
  107. sham July 25, 2011
  108. hansome August 24, 2011
  109. sham August 24, 2011
  110. MANN September 29, 2011
  111. sham September 29, 2011
  112. azwanfadzli October 10, 2011
  113. pojie November 9, 2011
  114. Alpyan November 9, 2011
  115. nasib December 22, 2011
  116. sham December 22, 2011
  117. EISYA December 23, 2011
  118. Jack February 3, 2012
  119. abdfatah February 28, 2012
  120. raja abdullah October 9, 2012
  121. sham October 9, 2012
  122. surveyonline January 11, 2013
  123. shafiq December 3, 2014
  124. Abdfatah February 27, 2015
  125. hafizul October 14, 2015
  126. abas November 14, 2015
  127. sham November 14, 2015

Leave a Reply