Maybank2u Berwajah baru


Saya baru perasan apabila melihat laman web terbaru maybank. Ia dah berubah wajah. Nampaknya trademark maybank akan menjadi hitam & kuning la kaler rasmi diorang. Mereka telah mula mengaplikasikan teknologi ajax dalam website diorang.

Nampaknya ajax mula mendapat tempat di kebanyakan website.Mungkin sebab feature yang canggih manggih ini menyebabkan ramai yang tertarik.

Interface dalam pun lain. Nampaknya kena la biasakan diri dengan interface baru.Mula mula tercari cari jugak. Ni ha interface dalam dia..

Ia agak lambat untuk loading. Tak tau la bila waktu puncak apa gaji masuk tu. Saya guna untuk semak pembayaran dan juga bayar komisen pada 16hb setiap bulan. Ni pun tengah tunggu dia loading.

Tetapi dari segi interface, saya lebih sukakan yang sekarang. Yang dulu, nampak mcm website kerajaan je. Sekarang ni nampak canggih skit. Baru la boleh dikatakan bank terbesar di malaysia. Harap transaksi di internet pun tak dicaj lepas ni.

Maybank adalah antara bank yang paling banyak caj. Keluar duit lebih 4 kali dalam sebulan akan dicaj 50sen setiap transaksi. Patut untung banyak kan? 😛

Dengan rupa baru ni, harap maybank dapat memperbaiki kelemahan perbankan sebelum ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • maybank2u lambat loading
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.

Comment 1

  1. SyedHafidz November 3, 2008

Leave a Reply

error: Content is protected !!