Google Adsense di Harian Metro


Nampaknya kumpulan NSTP semakin banyak mengunakan iklan Google Adsense jika tiada pengiklan menempah iklan di Akhbar Online mereka. Jika anda perasan, ada iklan Google Adsense pada headar Harian Metro Online.

Google Adsense di Harian Metro

Google Adsense di Harian Metro

Kumpulan NSTP memang ada mengunakan Google Adsense di Akhbar Online bahasa Inggeris mereka. Di akhbar online BM, Harian Metro adalah yang pertama kot sebab tak pernah nampak di Berita Harian Online.

Bagaimana dengan Google Adsense sekarang? Still okay dan relevan. Google mungkin mengetatakan syarat pengiklanan di Google Adwords menyebabkan pendapatan di Google Adsense berkurangan. Tetapi ia tidak menjadi alasan bagi laman web yang mempunyai pelawat yang ramai.

Berita terbaru ialah saya telah berjaya menyiapkan EBook terbaru yang akan dimasukkan ke dalam Ebook Panduan Raja Adsense yang bertajuk Adsense Kembali : Bagaimana Untuk Mendapatkan Kembali Akaun Adsense Setelah Di Ban. Saya akan beritahu dengan lebih lanjut nanti.

Saya dalam proses menulis ebook Adsense Kembali : Bagaimana Untuk Mendapat Akaun Google Adsense Tanpa Mahir Bahasa Inggeris. Insyaallah ia akan diumumkan pada pertengahan Januari nanti. Kepada pembeli Ebook Raja Adsense, jangan risau. Anda semua akan mendapatnya secara percuma je.

Mungkin dalam sehari dua lagi siapla kot. Tengah buat proof reading & touch up skit lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Comment 1

  1. Zairi Zaidi January 7, 2010

Leave a Reply

error: Content is protected !!