Feedburner bermasalah ke?

Saya baru perasan kenapa tiba tiba jumlah sucbriber blog saya dari 321 orang kepada 3 orang.  Pelik jugak jadi macam ni..

feedburner

Ke mana perginya 318 subcriber lagi? Google ada problem ke.. Try cek statistik feedburner korang kot kot jadi masalah sama.Blog ni dah hampir setahun setengah. Lama juga nak kumpul subcriber sebab sebelum ni saya suruh subcribe ke Aweber.

Apa dah jadi ek? Buntu jugak bila tengok tinggal 3 orang subcriber.huhuhuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.

Comment 1

  1. sham November 9, 2009

Leave a Reply

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!

Kemaskini Terbaru Terus
Ke Emel Anda

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.