Langkah Demi Langkah Mula Bisnes Online di Facebook


Bagaimana nak mulakan bisnes online kat Facebook? Asyik dengan orang cakap buat duit kat FB.. Buat Bisnes kat FB.. Tetapi bagaimana seorang yang buta IT boleh memulakan bisnes sendiri kat Facebook dan dapat income tambahan daripada main-main kat Facebook. Sebenarnya ada langkah dalam memulakan bisnes ini. Saya baru sahaja mendapat akses kepada FB Cash Profit yang bakal dilancarkan pada hari esok 14hb Disember 2015. Ia adalah panduan langkah demi langkah mula bisnes online di Facebook.

FB Cash Profit oleh Affendi Hussin

Ia sebenarnya siri video yang tunjukkan dari basic bagamaina nak mulakan bisnes di Facebook. Facebook bukan untuk bersosial sahaja. Ia boleh jadi platform untuk anda dan saya buat duit daripada berFB, bersosial dengan rakan-rakan.

Facebook Cash Profit

>>Klik Sini Untuk FREE VIDEO Bagaimana Nak Bermula

Saya dimaklumkan harganya ialah RM50 ketika Pra Pelancaran selama 3 hari iaitu dari 14hb-16hb Disember. Jadi bermula jam 10 pagi esok anda boleh dapatkan pakej ini. Video Free juga boleh dapat esok untuk anda tengok dulu apakah yang ditawarkan.

bisnes online di facebook

Belajar Bisnes Online Kini Lebih Mudah dan Lengkap

Produk ini dalam bahasa Malaysia bukan dalam Bahasa Inggeris walaupun namanya FB Cash Profit. Kalau tengok pada nama memang seakan akan produk bahasa inggeris. Semua video dalam pakej ini dalam Bahasa Malaysia. Jadi jangan risau kalau tak faham ke apa.

Anda boleh tanya direct kepada Affendi Hussin iaitu orang yang membangunkan pakej FB Cash Profit ini. Beliau sememang aktif dalam promosi pelbagai affiliate tempatan. Saya je jarang terlibat kecuali dalam niche kerjaya. Untuk niche Internet Marketing, saya akan kurang mempromosikan sebab ia seakan sama seperti produk yang sedia ada sebelum ini.

FB Cash Profit ini agak berbeza sebab ia cover agak banyak benda dalam satu-satu produk. Jadi jika anda seorang zero pasal internet marketing boleh faham semua istilah-istilah yang digunakan oleh geng Internet Marketing sebab semuanya dirangkum dalam satu produk ini.

Boleh saya katakan ia bukan hanya melibatkan FB.. Tapi merangkumi hampir semua benda pasal bisnes online yang ramai IM Malaysia buat dan mereka tak dedahkan. Dalam produk ini takde lah pasal online publishing iaitu bidang saya tapi saya memang tahu semua benda ni. Jadi kalau anda nak belajar, boleh dapatkannya.

Ia dibuka pada hari esok sempena Pra Pelancaran. Selepas pelancaran ini, harga mungkin akan dinaikkan. Jadi anda boleh dapatkan ketika pra pelancaran ini.

Antara Video yang anda akan dapat:

Chapter 1: Pengenalan

Pengenalan FB Cash Profit, beberapa langkah overview process untuk memulakan bisnes di facebook  serta panduan penggunaan.

Chapter 2: Bagaimana Nak Bermula

Kenalpasti masalah dan cabaran untuk bermula dan solusi mengatasinya. Senarai cara buat duit dan tip-tips penting untuk bermula..

Chapter 3-Formula Asas Memulakan Bisnes Di Facebook

Ketahui dan pelajari apakah FORMULA 5P asas bisnes internet akan diceritakan dengan lebih details setiap satunya..

Chapter 4-Niche Vs Produk

Ketahui perbezaan diantara NICHE vs PRODUK yang seringkali menjadi kekeliruan ramai orang. Senarai niche yang popular didedahkan untuk anda bermula..

Chapter 5- Part 1-Lubuk-Lubuk Produk (Produk Digital Pasaran Tempatan)

Ketahui rahsia lubuk-lubuk produk digital pasaran tempatan yang popular yang ramai orang tak tahu.

Chapter 5- Part 2-Lubuk-Lubuk Produk (Produk Digital Pasaran Antarabangsa)

Ketahui lubuk-lubuk rahsia produk digital pasaran antarabangsa akand didedahkan khusus untuk anda yang nak jana income USD berserta langkah-langkah pendaftaran.

Chapter 5- Part 3-Lubuk-Lubuk Produk (Produk Fizikal Pasaran Tempatan)

Ketahui lubuk-lubuk produk produk fizikal pasaran tempatan untuk mendapatkan produk dropship yang boleh anda jual..

Chapter 5- Part 4-Lubuk-Lubuk Produk (Produk Fizikal Pasaran Antarabangsa)

Ketahui lubuk-lubuk produk fizikal pasaran antarabangsa khusus untuk anda yang nak fokus untuk menjana income USD.

Chapter 6-Part 1-Program Affiliate

Cara paling pantas untuk anda hasilkan keuntungan menerusi program affiliate, overview sistem affiliate dan kenapa anda patut sertai affiliate.

Chapter 6-Part 2-Sistem Affiliate

Penerangan details yang lebih deep mengenai jenis program PPL, PPS & Multiple PPL + PPS, contoh pengiraan keuntungan komisyen serta sistem dan diagram bagi setiap jenis program.

Chapter 6-Part 3-Mulakan Program Affiliate Anda!

Live praktikal untuk anda memulakan sekurang-kurangnya satu program affiliate anda dan buat income sepantas mungkin.

Chapter 7-Part 1-Agen Dropship

Step-by-step bagaimana anda boleh buat duit dengan dropship, sistem dropship, dan beberapa langkah untuk memulakan dropship.

Chapter 7-Part 2-Persediaan Sebelum Memulakan Dropship

Mendedahkan lubuk-lubuk produk dropship, persediaan sebelum memulakan dropship dan penyelesaian kepada masalah dropship.

Chapter 8-Buat Duit Dengan Distributors

Teknik buat duit dengan distributors yang semakin mendapat perhatian dan permintaan, keistimewaan menjadi distributors, dan teknik pre-order.

Chapter 9-Setup Fanpage Sebagai Kedai Online

Step-by-step untuk mencipta kedai online anda menerusi akaun facebook page serta beberapa perkara yang perlu anda ketahui kenapa anda MESTI mempunyai fanpage.

Chapter 10-Part 1-Pengenalan FB Ads

Pengenalan kepada iklan FB, kenapa anda perlukan FB Ads, struktur utama iklan, 4 elemen-elemen penting menghasilkan iklan yang perlu anda ketahui untuk hasilkan iklan.

Chapter 10-Part 2.1-Iklan Clicks To Website

Apakah yang dimaksudkan Iklan Clicks To Website? Bagaimana nak hasilkan iklan ini? Video ini akan menerangkan langkah demi langkah untuk anda menghasilkan iklan Click To Website.

Chapter 10-Part 2.2-Iklan Clicks To Website

Sambungan video sebelum ini yang akan menunjukkan langkah demi langkah bagaimana anda boleh menghasilkan lebih banyak iklan, dan mendapatkan iklan yang memberikan performance paling bagus dengan melakukan split testing

Chapter 10-Part 3.1-Iklan Page Post Engagement

Apakah yang dimaksudkan iklan Page Post Engagement? Bagaimana nak hasilkan iklan ini? Video ini akan menerangkan langkah demi langkah untuk anda menghasilkan iklan Page Post Engagement.

Chapter 10-Part 3.2-Iklan Page Post Engagement

Sambungan video sebelum ini yang akan menunjukkan langkah demi langkah bagaimana anda boleh menghasilkan lebih banyak iklan, dan mendapatkan iklan yang memberikan performance paling bagus dengan melakukan split testing
Bukan Itu Sahaja.. Ada lagi Video lain jika anda ambil pakej tambahan. Ia lebih banyak video lagi yang anda dapat dengan pakej tambah dalam 11 video lagi. Jadi keseluruhan dalam 31 Video dalam pakej  FB Cash Profit ini.
Tempoh masa video ini saya tidak dapat pastikan. Pastinya berjam-jam juga. Daripada modul yang ada ini, rasanya munkin cram juga otak kalau anda tengok semua video ini dalam masa sehari. Anda boleh ambil masa anda untuk melihat semua video ini.

>>>Dapatkan FB Cash Profit

Pastinya ia padat bagaimana untuk anda untuk bermula. Panduan ini dalam bentuk langkah demi langkah dan jangan dilangkah sebab dalam bentuk flow. Jadi selain itu terdapat juga tips-tips yang boleh anda belajar. Anda perlu sediakan pen dan kertas untuk menulis point-point penting dalam sesi pembelajaran.

Anda boleh ulang-ulang video yang dihasilkan untuk anda sehingga anda faham.

Dapatkan ketika Pra Pelancaran iaitu 14hb sehingga 16hb Disember 2015 untuk harga yang lebih murah dan mulakan bisnes online anda dengan kadar yang segera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • mimpi mendapat kasut baru
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.

Comment 1

  1. sham December 14, 2015

Leave a Reply

error: Content is protected !!