Viral Samurai X – Panduan Membina Facebook App Dalam Bahasa Malaysia


Viral Samurai X

Pakej viral samurai x telah dilancarkan oleh Saudara Affendi Hussin pada minggu lepas. Saya telah pun melihat pakej yang ditawarkan ini. Apa yang boleh saya cakap…wow.. Memang lengkap untuk mereka yang ingin buat duit dengan facebook.

Produk ini sebenarnya produk yang menawarkan skrip facebook app beserta video panduan bagaimana untuk membangunkan facebook apps dengan mudah dan murah. Jangan risau jika anda kurang arif dalam IT kerana anda ditunjukkan langkah demi langkah.

Ia panduan yang sesuai untuk semua lapisan IM tidak kira newbie dan yang dah mahir dalam IT. Saya sendiri kurang mahir dalam pembangunan Facebook App ini sehinggalah saya melihat pakej Viral Samurai X ini. Ya..Saya bukan seorang programmer walaupun mempunyai ijazah dalam IT ia tidak bermakna saya tahu segalanya.

Ada yang perlu dipelajari terutamanya dalam pembangunan teknologi yang semakin berkembang kini. Ia bukan satu perkara mudah.  Dengan adanya produk panduan seperti Viral Samurai X ini, ia memudahkan proses pembelajaran kerana tidak ada buku atau kursus ditawarkan di universiti. Kebanyakan daripada kita belajar sendiri menerusia kaedah try and error.

Dan apa yang ditunjukkan di dalam Viral Samurai X ini adalah contoh yang berjaya setelah mengalami proses kajian dan ujikaji yang lama. Yang penting, ia terbukti berkesan untuk mereka membangunkan aplikasi facebook yang  viral. Malah ada applikasi yang mempunyai jutaan like!

Viral Samurai X Untuk Semua Orang

Seperti saya cakap sebelum ini, Viral Samurai X sesuai untuk semua level kerana ia mengandungi video tutorial langkah demi langkah. Bagi pakej penuh, anda juga boleh mendapat lesen kembali bagi skrip Viral Samurai X ini. Ini bermakna ia memberi anda satu peluang untuk menjana pendapatan menerusi perkhidmatan pembangunan aplikasi Facebook samada untuk pasaran tempatan mahupun antarabangsa.

Bagaimana Buat Duit Dengan Facebook Apps?

Sebelum ada yang bertanya… Nak buat apa facebook apps ni? Bukan boleh buat apa pun?

Anda salah tu…

Facebook Apps yang mempunyai ramai pengguna memboleh anda anda menjana pendapatan daripada perisian ini. Ia boleh dilakukan menerusi:

  1. Menjual Facebook Apps (Ada dijual pada harga ribuan ringgit)
  2. Menjual Iklan di Facebook Apps
  3. Menawarkan perkhidmatan pembangunan Facebook  Apps
  4. Promosi produk dan affiliate

Dan banyak lagi la.. Ada juga yang menawarkan pelbagai lagi cara untuk monetized facebook apps.

Facebook Apps atau Aplikasi Facebook ini akan menjadi viral dengan mudah kerana Malaysia mempunyai 12 juta pengguna facebook yang sedang meningkat naik. Malaysia juga adalah negara pengguna Facebook yang aktif didunia. Semua benda kini guna facebook. Anda akan ketinggalan jika tidak mengunakan Facebook samada untuk suka suka ataupun untuk perniagaan.

Viral Samurai X Penyelesaian Terhebat

Anda tidak perlu pening pening fikir untuk bangunkan applikasi yang hot. Anda hanya perlukan  idea. Dengan bantuan Viral Samurai X,  ia menjadi mudah dan senang untuk anda membangunkan applikasi yang digunakan oleh ratusan ribu pengguna facebook.

Anda boleh layari laman Viral samurai X di http://www.viralsamuraix.com/hop.php?ref=final

Anda boleh pilih pakej mengikut kemampuan anda.

Bagaimana Untuk Beli Viral Samurai X ini?

Viral Samurai X

Saya tunjukkan langkah demi langkah.

1. Layari http://www.viralsamuraix.com/hop.php?ref=final

2. Klik butang tempah pada laman Viral Samurai X. Anda boleh pilih pakej yang anda mahukan samada pakej RM75, RM125, RM175 atau RM250.

3.  Buat bayaran ke akaun yang dinyatakan.

4. Isi borang pengesahan bayaran. Andakan akan menerima pakej Viral Samurai X ini menerusi emel.

Itu sahaja. Jika anda ingin menghadiri seminar bersama pakej Viral Samurai X ini, Anda boleh ambil pakej RM250. Bukan hanya pakej dapat. Anda juga boleh menghadiri seminar dan melihat bagaimana membangunan aplikasi facebook secara face to face dengan Affendi Hussin iaitu pembangun pakej viral samurai x ini.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Leave a Reply

error: Content is protected !!