Panduan Bisnes Aiskrim Terhangat Di Malaysia


Review Panduan Bisnes Aiskrim Oleh Afiq Dato' Rusly
  • Panduan Bisnes Aiskrim Terbaik Di Malaysia
5

Rumusan

Panduan ini merupakan satu panduan bisnes aiskrim yang lengkap pada harga yang cukup murah. Penulis ebook ini adalah Afiq Dato’ Rusly iaitu anak kepada Dato’ Chef Li, penulis buku Jutawan Senyap dan pengasas Institut Kulinari Anjung Utara. Banyak info yang akan anda perolehi daripada panduan ini. Dapatkan segera dan elakkan daripada melakukan kesilapan dalam perniagaan aiskrim.

Aiskrim bukan sesuatu asing di Malaysia. Ia merupakan antara desert yang paling digemari di Malaysia. Dengan cuaca yang panas kering, ia pasti menjadi satu kombinasi yang baik untuk mereka yang ingin memulakan perniagaan mereka yang pertama dengan bisnes  aiskrim.

Panduan Bisnes Aiskrim

Mahukah anda mengetahui strategi bagaimana untuk anda memulakan bisnes aiskrim anda dengan kadar kejayaan yang tinggi? Bisnes ada risiko. Namun ia boleh dikawal. Berguru dan menuntut ilmu adalah salah satu daripada langkah mengurangkan risiko kegagalan sesuatu bisnes.

Ebook Bisnes Aiskrim merupakan karya kedua  Tuan Afiq Dato Rusly iaitu anakanda kepada penulis buku Jutawan Senyap dan juga salah seorang mentor saya dalam bisnes makanan. Bisnes perlu berguru kerana ia menpercepatkan “learning curve” yang akan dihadapi oleh seseorang usahawan. Dengan berguru, kesilapan boleh dielakkan. Kos dapat direndahkan dan pemasaran berkesan dapat dilakukan dengan mudah.

sedutan_bisnes_aiskrim

Susah sangat ke nak buat aiskrim? Tak susah. Tapi nak menjualnya itulah cabaran sebenar dalam perniagaan. Pembuatan anda mungkin boleh cari di internet atau dimana mana. Bagaimana nak menjual aiskrim? Itulah yang menjadi duri dalam daging dalam perniagaan. Jika anda berjaya dalam pemasaran dengan strategi yang betul maka perniagaan anda pasti akan berjaya.

Diatas adalah antara sedutan di dalam Ebook Bisnes Aiskrim iaitu cara pembuatan aiskrim dari rumah. Daripada gambar berkenaan anda boleh lihat susu pekat, susu cair,krimer, serbuk koko, perisa, tepung ubi kayu dan ovalet. Itulah antara bahan utama dalam pembuatan aiskrim.

Dengan susu pekat, vanilla esen, susu cair dan juga ovalet juga anda boleh membuat aiskrim yang basic perisa Vanilla. Anda tidak perlu lagi membeli aiskrim vanilla selepas ini. Ada resepi yang gunakan telur, tapi saya tak sarankan sebab anda makan telur mentah yang boleh mengundang jangkitan bakteria. Kalau tanya doktor, telur separuh masak pun mereka tak bagi kita makan sebab bakteria dalam telur tidak mati sepenuhnya.

Apa Yang Anda Akan Belajar Dalam Ebook Bisnes Aiskrim

Dalam ebook Bisnes Aiskrim ini, Tuan Afiq akan menunjukkan cara untuk membuat aiskrim anda sendiri dengan kos yang cukup rendah. Selain itu, anda juga akan diterangkan tentan jenis-jenis aiskrim yang ada termasuk bagaimana pasaran setiap aiskrim ini.

Anda juga akan diterangkan bagaimana untuk menjual aiskrim yang anda hasilkan ini dengan cara berkesan dan semaksima yang mungkin dalam masa yang singkat. Inilah yang “rare” tentang ebook ini sebab sudah ada anak murid beliau menghasilkan jualan 5 angka dengan hanya berniaga hujung minggu.

Harga ebook ini adalah RM60 sahaja. Ia cukup murah kerana ilmu ini cukup mahal.

>>Klik Sini Untuk Download Ebook Bisnes Aiskrim Sekarang!

Bisnes ini sesuai untuk surirumah walaupun cabaran utamanya anak-anak menghabiskan aiskrim anda. Tidak kira wanita mahupun lelaki boleh memulakan bisnes ini. Jika jual burger, wanita agak tidak sesuai kerana mungkin anda yang mengambil kesempatan untuk mengurat atau mengacau anda.

Ada beberapa strategi yang diketengahkan oleh penulis untuk membantu para wanita memulakan bisnes dari rumah ini. Kos permulaan juga sangat rendah dan tidak membebankan anda.

p/s: Ia mungkin dapat membantu anda meringankan beban keluarga. Jika graduan yang belum mendapat kerja, ia satu peluang yang baik untuk mencari pendapatan sebelum anda mendapat kerja tetap. Hanya RM60. Ia akan mengubah hidup anda.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • bisnes aiskrim
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Leave a Reply