Bonus USD200 Dari GDI


Nampaknya minggu lepas saya hanya berjaya mendapat 13 orang referal bagi program GDI. Kalo sempat dapat 2 orang lagi, dapat tambah lagi USD100 bonus referal.

bonus

Tapi tak leh lawan lagi Sifu Online MLM iaitu Zamri Nanyan. Beliau merupakan adalah penulis buku MLM yang ada dalam pasaran Malaysia sekarang. Bro Zamri mungkin dapat USD1200 atau lebih kurang RM4200 minggu lepas. Rasanya minggu ni, beliau akan mengatasi jumlah tu.

Saya hanya dapat USD200 je. Okla tu untuk kerja seminggu. Siapa nak bagi bukan? Dapat duit extra USD300,400 sebulan cukup la kan. USD ye. Bukan RM. hehehe.

Saya sekarang cuba mengerakkan downline saya yang belum start promosi lagi ni. Dalam MLM, kena sentiasa ingatkan dan bantu downline agar sama sama berjaya. Jika kumpulan berjaya, insyaalah semua akan berjaya. Apa yang perlu dilakukan ialah teruskan promosi tanpa penat dan lelah.

Tiada kejayaan dalam sekelip mata. Zamri Nanyan memang mempunyai list berkenaan MLM. Kebarangkalian untuk mereka menyertai program sebegini memang tinggi. Namun ia bukan menjadi alasan untuk kita tidak berjaya bukan?

Menerusi program GDI ini saya lihat nama baru IM yang cukup hebat tapi low profile antaranya Rosli Khalid, Isra Unggul, Mhd Yusof dan Riza binti Abdullah. IM yang dah biasa ialah aridz atau ridzuan. Inilah antara mereka yang layak menerima bonus mingguan GDI.

Untuk minggu ini, Nabieel Syed Retos dari Langkawi adalah nama baru dari Malaysia yang tersenarai dalam mereka yang layak menerima Bonus mingguan. Nampaknya semakin ramai nama baru akan muncul dalam senarai IM Malaysia yang berjaya pada masa akan datang.

Seperti yang saya cakap sebelum ni, bukan semua orang boleh dapat bonus ni. Mencari 5 orang downline bukannya perkara senang. Ini adalah kerana rakyat Malaysia masih skeptikal tentang transaksi internet dan juga perniagaan internet. Apatah lagi MLM yang menawarkan perkhidmatan dan bukannya produk fizikal sebagaimana MLM yang biasa.

GDI menawarkan perkhidmatan nama domain . ws dan hosting dengan bayaran USD10 atau kira kira RM35 sebulan. Modalnya cukup murah dan mampu dimiliki. Disamping sistem komisen 10% bagi 5 level, ia nampak seperti sistem piramid dan skim cepat kaya. Sebenarnya ia bukanlah skim cepat kaya. Mereka tidak menjanjikan apa apa untuk mereka yang tidak berusaha.

Bagi yang berusaha, Insyaallah akan berjaya. Malaysia mempunyai ramai pengguna internet. Hanya segelintir daripada kita yang mengunakannya untuk mendapatkan duit sampingan dan mengubah nasib hidup mereka. Masih ramai yang takut ditipu kerana pernah ditipu sebelum ini. Malaysia memang menjadi tempat skim cepat kaya berkembang. Ramai yang terkeliru kerana ingin cepat kaya tanpa sebarang usaha.

Ini memudahkan penjenayah untuk mengambil kesempatan diatas kealpaan dan sikap rakyat Malaysia sendiri yang nak senang tanpaΒ  berusaha. Mereka menwar-warkan konsep 4D atau DUDUK DIAM DAPAT DUIT. Satu konsep yang jelas menipu.Malah ia kelihatan seperti JUDI. Tiada kejayaan tanpa usaha!

Tiada bezanya konsep 4D dengan judi nombor ekor 4D,5D,Damacai, Magnum dan sebagainya. Ia memperjudikan nasib mereka sendiri tanpa sebarang usaha. Kalo bernasib baik, dapat. Kalo tak nasib baik, tak dapat langsung. Akhirnya badan yang binasa.

Dalam apa apa perniagaan, kunci UTAMA untuk berjaya adalah USAHA. Begitu juga dalam GDI ini. Jika anda tidak berusaha, anda tidak akan mendapat apa apa. Mula untu belajar dan bertanya jika tidak tahu. Jika anda berminat untuk mengubah hidup anda dengan GDI, anda boleh mendaftar di

http://www.website.ws

Klik pada sign up untuk mendaftar.

Kemudian anda boleh mendaftar di laman promosi GDI Malaysia yang dibangunkan oleh Saudara Zamri Nanyan di

http://www.perniagaaninternet.ws/r/offers/home.html

Anda akan menerima url link anda untuk promosikan perniagaan GDI ini. Sistem ini cukup berkesan. Buktinya Zamri Nanyan dah buktikannya apabila menjadi top referer GDI minggu ini. Ranking dunia tu. πŸ™‚

Akhir kata. Nak buat duit kena belajar dan bertindak. Sampai bila nak tunggu dan lihat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Comments 4

  1. Nabieel October 23, 2009
  2. sheffezen October 29, 2009
  3. Fardaus Rahmat December 3, 2009
  4. sham December 3, 2009

Leave a Reply

error: Content is protected !!