10 Cara Cari Duit Raya


Sedar atau tidak, sudah seminggu kita berpuasa.Pasti ramai yang berkira kira bagaimana untuk menambah duit untuk keluarga sempena hari raya ini. Ramai juga yang mengambil peluang untuk berniaga di bazaar ramadhan. Jika kena pada caranya, memang cukup menguntungkan.

Walaupun keadaan semasa yang kurang memberangsangkan seperti wabak H1N1 dan kelembapan ekonomi dunia. Ia tidak dapat membantutkan usaha kebanyakan umat islam untuk menambah pendapatan keluarga sempena bulan yang mulia dan penuh keberkatan ini.

Selain itu ada banyak lagi cara yang boleh anda lakukan untuk menambah duit poket sebelum hari raya ini. Ammar Zahar telah menghasilkan satu laporan 10 Cara Buat Duit Raya sempena ramadhan ini untuk membantu anda mencari idea untuk menambah pendapatan.

Terus terang saya cakap, anda kena meniaga atau menawarkan perkhidmatan ketika ramadhan ini. Anda boleh lakukannya di hujung minggu atau malam hari setelah berterawih. Kebanyakan tempat sekarang ini menawarkan tempat perniagaan seperti Uptown dan downtown untuk membantu anda berniaga.

Anda boleh gunakan platform yang sedia anda untuk menambah pendapatan anda. Cari perniagaan yang mengunakan modal yang rendah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • cari duit raya
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Leave a Reply