Klikjer.com Membantu Usahawan Internet Baru


Rasanya ramai yang masih tak perasan kewujudan Satu Direktory Perniagaan Ebook yang dibangunkan oleh Saudara Shuth atau Suhaimy ini.Ia dinamakan Klikjer. Ia menawarkan sistem bersepadu untuk usahawan ebook yang baru menempatkan tempat di dalam industri perniagaan internet.

Mungkin agak sukar untuk newbie bagi memasarkan produk mereka. Dengan adanya direktori seperti Klikjer, ia pasti akan membantu usahawan internet baru mencari duit tambahan di internet menerusi penulisan ebook. Saya dah menikmati ratusan ribu ringgit menerusi internet terutama menerusi jualan ebook sejak tahun 2006 lagi.

Walaupun setakat ini ia banyak menempatkan ebook hasil tulisan peserta seminar ebook Shuth. Bukan peserta pun boleh nak cuba. Cuba hubungi shuth.Saya pasti beliau akan membantu anda sebaik mungkin. Setakat ini tidak kurang dari 7 ebook disenaraikan di Klikjer.

Mungkin suatu hari nanti Klikjer boleh menjadi seperti Clickbank cuma ia dalam versi Malaysia. Anda boleh layari Klikjer.com dan mendaftar sebagai affiliate dan promote produk yang terdapat di sana. Apa yang menarik ialah Klikjer tidak ada produk buat duit di internet. Ia memberi nafas baru kepada niche yang kurang popular seperti penternakan, keselamatan dan pelbagai lagi topik yang ada sambutan tetapi belum diterokai oleh rakyat Malaysia.

Saya pasti pada tahun 2010, akan ada lebih banyak ebook disenaraikan disana. Nak tahu?

Klikjer

🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Comments 2

  1. Zairi Zaidi December 3, 2009
  2. dAzz December 4, 2009

Leave a Reply