Ada apa dengan Dinar Reserve

Saya ada dengar orang disebalik tabir Dinar Reserve adalah mereka yang sama dari MIRSB sebelum ni. Nampaknya mereka nak mencari mangsa baru dalam “dinar” pulak kot. Tengok dari keahliannya macam sama dengan sebelum ni.

Mereka gemar mengunakan perkataan mobile dan juga center. Dinar reserve ni juga ada keahlian yang sama iaitu mobile dinar dan juga dinar center. Actually saya tak nampak apa guna kad dinar reserve tu kepada mereka yang join. Untuk keluarga duit dari Liberty Reserve, E-Bullion? Hanya mereka yang gemar dalam forex je guna benda tu.

Diorang nak jadi orang tengah transfer duit pulak ke? Maklumat kat laman web pun takde sangat.  Jadi susah nak wat review pasal Dinar Reserve ni. Tetapi menurut Whois, comfirm orang sama disebalik MIRSB,MONSUN BIZ, 86 dan seangkatan dengannya.

dinar reserve

Dunia ni kecil aje. Entah berapa ramai pulak mangsa selepas ni. Saya jangka Dinar Reserve ni pun takkan bertahan lama. Lepas ni tutup la. Diorang nak main e-currency. Memang lagi seronok BNM nak pantau sebab diorang boleh caj AKTA PENGUBAHAN WANG HARAM.

Saya masih tertanya tanya pada mereka yang pernah tertipu dengan diorang tu. Takde tindakan daripada pihak berkuasa ke? Rasanya ada yang buat laporan polis. Pelik betul.

P/s: Ada lagi pasal Zubir kat Budiey berkenaan filem yang gagal – gentayangan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • stevia bistro
  • dr mora stevia
  • dr zubir yahya penipu
  • dr zubir stevia
  • zaliza zain
  • dah nak kena sita ke mymi1?
  • dinar zubir
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.

Comments 91

  1. Xian February 14, 2010
  2. BigBoss February 20, 2010
  3. saya dah pergi talk dinarreserve February 20, 2010
  4. sham February 20, 2010
  5. saya dah pergi talk dinarreserve February 21, 2010
  6. sham February 22, 2010
  7. Caretaker February 26, 2010
  8. Rahsia February 28, 2010
  9. sham February 28, 2010
  10. rosli February 28, 2010
  11. saidi74 February 28, 2010
  12. saidi74 February 28, 2010
  13. kerja dari rumah March 1, 2010
  14. BigBoss March 1, 2010
  15. BigBoss March 1, 2010
  16. BigBoss March 1, 2010
  17. pocong March 5, 2010
  18. sham March 5, 2010
  19. saidi74 March 14, 2010
  20. ABP March 20, 2010
  21. Bigman March 22, 2010
  22. maff March 23, 2010
  23. patty March 27, 2010
  24. ParitMerana March 28, 2010
  25. iman March 29, 2010
  26. sham March 29, 2010
  27. Dato Zubir @ Murad saudagar penipu April 4, 2010
  28. adam April 4, 2010
  29. AntiScam April 4, 2010
  30. sham April 4, 2010
  31. BigBoss April 5, 2010
  32. BigBoss April 5, 2010
  33. saya dah pergi talk dinarreserve April 5, 2010
  34. sham April 5, 2010
  35. cheeky April 5, 2010
  36. sham April 5, 2010
  37. Dato Zubir @ Murad saudagar penipu April 5, 2010
  38. Dato Zubir @ Murad saudagar penipu April 5, 2010
  39. yazmin April 5, 2010
  40. saya dah pergi talk dinarreserve April 5, 2010
  41. BigBoss April 5, 2010
  42. Dagang Pak Malau April 5, 2010
  43. saya dah pergi talk dinarreserve April 5, 2010
  44. Dato Zubir @ Murad saudagar penipu April 6, 2010
  45. saya dah pergi talk dinarreserve April 7, 2010
  46. rosli April 8, 2010
  47. sham April 9, 2010
  48. Dato Zubir @ Murad saudagar penipu April 9, 2010
  49. rosli April 9, 2010
  50. BudakBaikPunyer April 11, 2010
  51. saya dah pergi talk dinarreserve April 11, 2010
  52. saya dah pergi talk dinarreserve April 11, 2010
  53. BigBoss April 11, 2010
  54. sham April 11, 2010
  55. sham April 11, 2010
  56. rosli April 12, 2010
  57. saya dah pergi talk dinarreserve April 15, 2010
  58. mimi April 19, 2010
  59. rosli April 19, 2010
  60. BudakBaik April 20, 2010
  61. BlogerBlogstarz April 20, 2010
  62. BlogerBlogstarz April 20, 2010
  63. BudakBaik April 20, 2010
  64. saya dah pergi talk dinarreserve April 21, 2010
  65. blogger April 24, 2010
  66. azaq April 27, 2010
  67. lin April 29, 2010
  68. saya dah pergi talk dinarreserve May 9, 2010
  69. Insan Malang May 11, 2010
  70. BigBoss May 11, 2010
  71. BigBoss May 11, 2010
  72. saya dah pergi talk dinarreserve May 11, 2010
  73. syafeeq May 14, 2010
  74. Azman mohamad May 16, 2010
  75. a gurl May 17, 2010
  76. sham May 19, 2010
  77. a gurl May 19, 2010
  78. sham May 19, 2010
  79. BigBoss May 20, 2010
  80. jalil68 June 7, 2010
  81. Dato Zubir @ Murad saudagar penipu June 29, 2010
  82. sham June 30, 2010
  83. Dato Zubir @ Murad saudagar penipu July 29, 2010
  84. Zubir Al-Kencingan August 16, 2010
  85. zainal September 7, 2010
  86. Siti Hawa March 7, 2011
  87. Mahadi Mahbol March 7, 2011
  88. kakikaku November 4, 2011
  89. sembangtakguna March 4, 2012
  90. kairi April 20, 2012

Leave a Reply

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!

Kemaskini Terbaru Terus
Ke Emel Anda

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.