Review Facebook Ads Mania Daripada Ammar Zahar


Semalam Ammar Zahar  baru sahaja menlancarkan produk terbaru beliau iaitu Facebook Ads Mania. Beliau memang terkenal dengan brand “Mania” dalam penghasilan produk beliau sebelum ini. Saya pun baru sahaja menerima link download produk ini pagi tadi.

Terdapat 16 Video yang cukup komprehensif untuk mereka yang benar benar ingin belajar pemasaran dan cara buat duit menerusi Facebook. Saiz Fail hampir 2Gb!!

FB Ads Mania

FB Ads Mania

Diatas adalah antara link download yang akan anda perolehi jika anda mendapatkan produk ini. Yang lebih baik, bagi 200 pelanggan terawal akan menerima jemputan ke Seminar Pemasaran Facebook Ammar Zahar secara percuma. Sememangnya ia sudah over delivered. Ditambah dengan dengan tiket seminar secara percuma. Lebih banyak ilmu yang akan anda perolehi dengan hanya beberapa puluh ringgit.

Produk FB Ads Mania inipun sudah cukup lengkap. Saya sememangnya gemar bereksperimentasi tentang kaedah pemasaran yang berkesan terutamanya pengiklanan berbayar. Ammar telah memudahkan dan memendekkan masa untuk saya bereksprimentasi. Jadi jimat skit duit saya sebab dah tahu kaedah yang terbaik dalam pemasaran di Facebook. Dan semua kaedah yang ditunjukkannya sememangnya dah terbukti berkesan.

Sebabnya beliau telah mengunakan kaedah ini sebelum ini dan terbukti berkesan apabila ibu beliau boleh menghasilkan pendapatan RM5,ooo ringgit mengunakan kaedah yang ditunjukkan ini. Malah Ammar telah menjadikannya sebagai salah satu study kes dalam produk FB Ads Mania ini.

Dengan harga RM67, anda boleh belajar selok belok pemasaran di Facebook yang sebenar. Bukan login facebook dapat duit style, tag mengetag dan sebagainya. Anda akan diajar tentang cara pemasaran Facebook yang sebenar yang pasti tidak a kan menyinggung perasaan sahabat maya anda di Facebook.

Saya sendiri akan unfriends mereka yang tag saya dengan pelbagai iklan. Ia cukup mengganggu. Dengan Facebook Ads Mania ini, akan ditunjukkan kaedah yang halus dan tidak menyinggung perasaan sahabat anda.

Anda boleh dapatkan Facebook Ads Mania di Sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik Untuk Share..Semoga Bermanfaat Kat kawan Anda.
AliDropship is the best solution for drop shipping

Leave a Reply